Kragerup Go High

Danmarks første og længste klatrepark
Book Go High
7 baner
forhindringer
30 svævebaner
28 meter til toppen

Tag familie, venner eller kollegaer med i Kragerup Go High og få en natur- og action-oplevelse ud over det sædvanlige i Danmarks første klatrepark.

Kragerup Go High er Danmarks første klatrepark og en af Sjællands mest udfordrende. Go High består af en ca. 6 km lang klatrepark beliggende i trætoppene. Klatreparken har 8 klatrebaner med varierende sværhedsgrader og sammenlagt 3.500 meter svævebane, hvoraf den længste er på 408 m. Det giver jer både et adrenalin-kick og en fantastisk udsigt over skov, sø og Storebæltsbroen.

Book jeres tur i trætoppene

Book på gohigh@kragerup.dk eller på nedstående link

Kragerup-gods-go-high-klatrepar-åbningstider

Åbningstider i Kragerup Go High

 

  • 4. april – 1. maj – Åbent fredag, lørdag og søndag kl. 10.00 – 19.00 (sidste instruktion kl. 15.00)
  • 2. maj – 6. september – Åbent alle dage fra kl. 10.00 – 20.00 (sidste instruktion kl. 17.00)
  • 7. september – 1. november – Åbent alle dage fra kl. 10.00 – 18.00 (sidste instruktion kl. 15.00)
  • 2. november – 15. november – Lukket i hverdagene –  Åben fra kl. 10.00 – 17.00 i weekenderne (sidste instruktion kl. 14.00)

Vil du og en gruppe prøve Kragerup Go High udenfor vores normale sæson, er det også muligt.

Se banerne

Vores 8 forskellige baner rummer udfordringer til klatrelystne sjæle på alle niveauer. Der er noget for enhver smag og niveau, og du kan næsten altid finde en ny udfordring at kaste dig over.

Book Go High

Mad og drikke

Go High burger

Grill-selv burger i skoven

Med en god frokost er du sikker på at have masser af energi til at lege videre i træerne. Prøv for eksempel vores lækre Grill-selv burger.

 

Kom hurtigere (og sikrere) op i træerne

Vores baner bliver sikkerhedstestet dagligt af vores dygtige personale, og det er derfor helt sikkert. Kommer du i problemer på en af banerne, er de parat til enten at få dig over forhindringen eller hjælpe dig ned fra trækronerne.

For alles skyld er det derfor nødvendigt, at alle der prøver Kragerup Go High skal underskrive en ansvarsfraskrivelse, og printer og udfylder den hjemmefra, så kommer du hurtigere op og klatre.

Kragerup-gods-go-high-klatrepark-op-i-træerne

Har du spørgsmål?

Vi har samlet de oftest stillede spørgmål og besvaret dem i denne FAQ

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X