BOBLER & JAZZ

Skal du med til årets eksklusive champagnemiddag den 5. marts?

Godset

Konference, teambuilding,
ophold, fest, restaurant, arrangementer, lokaler & rundvisning

Go High Aktivitetspark

Go High klatrepark, Go Bounce trampolinpark, fodboldgolf, archery attack, bueskydning, mysteriet, mountainbike m.m.

Følg os på instagram

@kragerupgods

Skovhytten fest bryllup konfirmation bryllupslokale
Skovhytten fest bryllup konfirmation bryllupslokale
Skovhytten fest bryllup konfirmation bryllupslokale

Kragerup Gods

Birgitte Dinesen er 8. generation og har drevet Kragerup siden 1986. Hun startede hotellet med 6 ‘bed and breakfast’ værelser, som i dag har udviklet sig til et konference-, hotel- og eventcenter med 57 værelser.

9. generation Regitze Dinesen har været med lige fra starten bl.a. som opvasker, tjener og instruktør og senere eventchef i klatreparken og marketingchef. I 2021 overtog hun titlen som godsejer samt driften med oprejst pande og en masse gåpåmod!

“Det glæder os hver dag at byde gæster velkommen i vores historiske hovedbygning. Den ældste del af huset er Hvælvingekælderen fra 1610, midterhuset er genopbygget i 1801 og sidefløjene i 1838 og 1840. De mange avlsbygninger er blevet istandsat og fungerer i dag som værelser, møde- og festlokaler. Restaureringen startede i 1998, og vi finder hele tiden ny anvendelse af vores gamle bygninger.”

Med venlige hilsner
Godsejer, Regitze & Birgitte Dinesen

Anmeldelser

4_5_stars Super faciliteter til ledergruppemøde – fine lokaler til møde, mad i særklasse (både morgenmad, frokost og middag) og ikke mindst gode værelser. Flotte omgivelse men vi nåede ikke ikke en tur i træerne på grund af sneen.

thumb_01_60_60Stig T

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Fantastiske omgivelser, hvor man mødes med et kæmpe smil og fantastisk service. Ejerne af godset er tydeligvis stolte af deres sted og viser det frem med glæde og tilstedeværelse. Vi løb tilfældigvis ind i datteren på stedet, og hun gav os uden videre en kort rundvisning i den flotte hovedbygning. Værelserne er smukke og flot holdt og maden smager fantastisk. Jeg glæder mig til at komme igen til andre oplevelser.

thumb_01_60_60Katrine Grabe

 

4_5_stars Jeg kan 100 pct. anbefale stedet. Smukke og velholdte omgivelser, venligt og hjælpsomt personale samt ikke mindst (vores) store værelser. Vores havde spa og brusekabine, to håndvaske og masser af skabsplads.

thumb_01_60_60Tina N

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Vi afholdte en 80 års fødselsdag med 12 deltagere, og bestilte 4 retters menu med efterfølgende fri bar og natmad. Indlogering foregik på et antal af de dyre dobbeltværelser samt et enkeltværelse Alt forløb efter planen.

thumb_01_60_60Jan P

Se på TripAdvisor

 

Romantisk Ophold

Ta’ på ophold på Kragerup Gods og book vores populære godsophold, go high ophold eller gourmet ophold. Restaurant Blixen har ligeledes åben for både indendørs og undedørs servering og vores kommende opholdgæster kan derfor også nyde et dejligt ophold med en skøn middag i Blixen. Kombiner opholdet med sjove aktiviteter i skoven.
Husk at der stadig skal fremvises en negativ coronatest (dette er dog ikke gældende ved udendørs servering)

Nyd skønne middage i Restaurant Blixen

Restaurant Blixen har åben for både indendørs og udendørs servering. Uanset hvornår på året du vælger at besøge Blixen, vil du få serveret mad i særklasse. Her går kvalitet og effektivitet op i en højere enhed, til glæde for vores mange gæster.

Husk at der stadig skal fremvises en negativ coronatest (dette er dog ikke gældende ved udendørs servering)

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X