Menu

Festlokaler

Vores festlokaler

Kragerup Gods har 6 skønne selskabslokaler hvert med sin charme med plads fra 40 til 300 personer.

Havestuen

Op til 20 personer.

Den smukke Havestue har direkte udgang til parken og den nyanlagte granitterrasse, hvor der er indlagt varme. Det er her, hvor der serveres kaffe og velkomstdrink i forbindelse med selskaber. Om vinteren tændes der op i pejsen.

Spisestuen

Op til 40 personer.

Den smukke Spisestue er beliggende i stueetagen med skøn udsigt over parken. Velkomstdrink og kaffe serveres enten i parken, hvis vejret tillader det eller i de tilstødende smukke stuer.

Hvælvingekælderen

Op til 48 personer.

Den historiske Hvælvingekælder fra 1610 er ideel til brunchfester og receptioner. Det er også i Hvælvingekælderen, at vi serverer kaffe, hvis I har haft middag i Kornmagasinet.

Kornmagasinet

Op til 60 personer.

Kornmagasinet er et stort lyst selskabslokale beliggende på 1. sal i hovedbygningen. Her er både udsigt til parken og gårdspladsen.

Vognporten

Op til 180 personer.

Den nyrenoverede Vognport er perfekt til større selskaber. Lokalet har egne toiletter, garderober, bar og scene, hvor der er god plads til et band.

Kviestalden

Op til 300 personer.

Den smukke Kviestalden på ca. 380 kvm2 har gennemgået en total renovering, og byder jer velkommen indenfor med store krystallysekroner og ægte tæpper på væggene. For enden af hver gavl er indsat store glaspartier, der byder dagslyset indenfor. Foran Kviestalden er en skøn terrasse, hvor velkomstdrinken kan nydes, når vejret tillader. Kviestalden er ideel til større fester, events, intim koncerter og meget mere.

Send en mail

*Dit navn

*Din e-mail

Dit telefonnummer

*Emne

*Din besked

Tilmeld nyhedsbrev