Mad

Når du holder fest, er det afgørende, at alt det praktiske bare spiller, og der er ingen vigtigere brik end maden. Vores køkken tager dig og dine gæster med på en gastronomisk oplevelse, som I vil huske.

På Kragerup Gods er det råvarerne, årstiderne og drømmene, der danner grundlaget for den gode og velsmagende mad. Nedenfor finder du vores årstids- og månedsbestemte selskabsmenuer. Vi håber, at du finder noget, der kan friste.

Vælg mellem 3, 4 og 5 retter

Download selskabskortet 2018

I samarbejde med jer, vores køkkenchef og festkoordinator sammensætter vi den perfekte menu med dertilhørende vine udfra vores selskabskort, så I får den helt rigtige smagsoplevelse.

Vinter

Krydderbagt torsk
med jordskokkecreme, glaserede rosenkålsblade og syltede rødbeder

Røget højlænderfilet
med melonchutney, trøffelsalat og røgede nødder

Oksemørbrad
med glaseret grønt, hertil marvsauce og pommes kroket

Indbagt gorgonzola
på urtesalat og brombærhonning

Æbletærte
med kanelparfait bagt i fragilite med tuillerør og marinerede bær

Forår

Stegt pighvar i mild skaldyrssuppe
med ærter, radiser og ramsløg

Risottokugler
med kammuslinger, selleri, hummerskum og friske krydderurter

Kalvemørbrad
med souffléfars, på spinat, sprød rødløg, kalvecreme og kartoffellasagne

Udvalg af danske oste
med marinerede nødder og grillet brød

Hvid chokoladekage
med friske bær, frugtchips og sorbet

Sommer

Hvide slikasparges
med ristet jomfruhummer, røget højlænderfilet og sauce mousseline

Unghanebryst farseret
med foie gras, hertil grillede skorzonerrødder og persillesky

Fennikel-granité
med syltede citrus

Sommerbuk
med rabarberkompot, nye kartofler, sommergrønt og vildtsky

Jordbær Romanoff
med iscreme og chokoladesoufflé

Efterår

Hønseconsommé
med pocheret foie gras og grillede kammuslinger samt sprøde urter

Helleflynder på blinis
med spinat, skorzonerrødder samt safran beurre blanc

Filet af højlandskalv
med rodfrugter, pommes Anna og mild pebercreme

Udvalg af europæiske oste
med brioche og passende tilbehør

Pocheret pære på lun marcipankage
med karamelsauce og sprød marcipan

Share This