Firmafest

Hold din firmafest på Kragerup Gods, så sørger vi for lokale, mad og musik

Firmafest

Uanset om I inviterer til gallafest, temafest eller til helstegt pattegris i vores skovhytte, så får I en fantastisk fest. Vi har lokalerne, der passer til alle typer af fester, og kreativiteten til at krydre med.

 

Vi danner gerne rammen om jeres firmafest. Ønsker I en sjov og anderledes firmafest, kan I holde den i naturen. Vi griller gerne helstegt pattegris, lam eller rådyr i skoven. Skovhytten er hyggelig og har plads op til 150 personer. Udenfor er der terrasse, bålplads og kolde øl. Vores eventchef sammensætter gerne et fedt aktivitetsprogram til dagen.

Vi kan også arrangerer en gallafest med fin opdækning og 5 retters menu, men vi er også gode til temafester; alt fra oktoberfest til julefrokost.

Det vigtigste er, at jeres gæster tænker tilbage på festen med et smil på læben og med en forventning om, at næste firmafest bliver mindst ligeså fantastisk.

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X