Festlokaler

Vi tilbyder festlokaler fra 15-300 personer

Festlokaler

På Kragerup Gods har vi 6 skønne festslokaler, hvert med sin charme. Der er plads til helt op til 300 personer i vores største lokale, og vores mindre lokaler er perfekte til selskaber på mellem 15 og 60 personer.

Alle fester er forskellige og stiller forskellige krav til omgivelserne. På Kragerup Gods har vi festlokaler, der, på hver deres måde, kan danne rammerne for jeres fest. I vores største lokaler er der plads til, at du kan invitere hele virksomheden til bal, mens du vil sætte pris på intimiteten vores mindre festlokaler tilbyder, når du samler den udvidede familie. Om det er det ene festlokale eller det andet, så er stemningen og omgivelserne i top.

Spisestuen

Op til 40 personer.

Den smukke Spisestue er beliggende i stueetagen med skøn udsigt over parken. Velkomstdrink og kaffe serveres enten i parken, hvis vejret tillader det eller i de tilstødende smukke stuer.

Kornmagasinet

Op til 60 personer.

Kornmagasinet er et stort lyst selskabslokale beliggende på 1. sal i hovedbygningen. Her er både udsigt til parken og gårdspladsen.

Hvælvingekælderen

Op til 48 personer.

Den historiske Hvælvingekælder fra 1610 er ideel til brunchfester og receptioner. Det er også i Hvælvingekælderen, at vi serverer kaffe, hvis I har haft middag i Kornmagasinet.

Skovhytten

Op til 120 personer.

Skovhytten er et stort lyst selskabslokale beliggende lige op af vores skov. Skovhytten ligger lige i forbindelse med vores smukke park og skovområde.

Vognporten

Op til 180 personer.

Den nyrenoverede Vognport er perfekt til større selskaber. Lokalet har egne toiletter, garderober, bar og scene, hvor der er god plads til et band.

Kviestalden

Op til 300 personer.

Den smukke Kviestalden på ca. 380 kvm2 har gennemgået en total renovering, og byder jer velkommen indenfor med store krystallysekroner og ægte tæpper på væggene. For enden af hver gavl er indsat store glaspartier, der byder dagslyset indenfor. Foran Kviestalden er en skøn terrasse, hvor velkomstdrinken kan nydes, når vejret tillader. Kviestalden er ideel til større fester, events, intimkoncerter og meget mere.

Planlæg din næste fest

Afhold din næste fest på Kragerup Gods, og nyd vores historiske og smukke rammer

Bliv opdateret!

Vores Nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods.