Bryllup på Kragerup Gods

Hold dit drømmebryllup i Godsets fantastiske omgivelser

Bryllup

Kærlighedens dag – lad os danne rammerne om jeres bryllup, så det bliver romantisk og uforglemmeligt.

Et bryllup er en fest for livet – og jeres livs vigtigste fest. Lad Kragerup Gods med voldgrav og smuk park sætte scenen for en dag, hvor vi sørger for alt fra først til sidst. Vi kan tilbyde en stemningsfyldt vielse i parken med rød løber og bryllupspavillon, bryllupskage og champagne på terrassen bag godset eller i Havestuen oppe på godset.

 

Elegance, stemning og eksklusivitet

Detaljerne er mange når en af livets vigtigste fester skal planlægges. På Kragerup Gods har vi mange års erfaring med at arrangere såvel store som små fester, og vi ved hvor vigtigt det er, at alle de små detaljer går op i en højere enhed, så I kan slappe af og nyde festen.

Vores festlokaler har hver sin charme og historiske karakter, og kan pyntes op stort set som I ønsker det, hvad enten I ønsker et overdådigt, smukt og højtideligt bryllup, eller et stemningsfuldt bryllup med blomsterkranse og efeuranker. Vi viser gerne rundt, så I kan få en fornemmelse af de mange muligheder. Venligst ring på forhånd og bestil tid til en rundvisning.

Gastronomi i særklasse

Maden er, næst efter jer, det vigtigste på jeres store dag. Vores køkken er eksperter i bryllupper, og står parat til at forkæle jer og jeres gæster

Som brudepar skal I forkæles

På Kragerup Gods synes vi, at I som brudepar skal forkæles, hvis I vælger at lade jeres fælles eventyr starte hos os. Således får alle brudepar, der holder deres bryllupsfest hos os en gratis overnatning i et af vores luksuriøse deluxe dobbeltværelser inkl. 1 flaske bobler og lækker morgenbuffet.

Bestil dit drømmebryllup

Afhold dit drømmebryllup på Kragerup Gods. Vi hjælper med alt det praktiske, så I kan nyde dagen og hinanden til fulde

Bliv opdateret!

Vores Nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods.