Bryllup på Kragerup Gods

Hold jeres drømmebryllup i vores smukke omgivelser

Bryllup

Lad os danne rammerne om jeres bryllup, så I får en uforglemmelig fest.

Bryllupsfesten er livets store fest. Lad Kragerup Gods danne rammerne om jeres store dag. 

På Kragerup er der mange muligheder:
– I kan få en stemningsfyldt vielse i parken, med rød løber og bryllupspavillon, bryllupskage og champagne på terrassen bag godset og efterfølgende fest i hovedbygningen.
– Måske er I allerede blevet viet inden festen, så vi arrangerer gerne receptionen og den efterfølgende fest.
– Er I til et alternativt bryllup er der også mulighed at holde jeres fest i skoven i vores skovhytte, hvor der kan være op til 100 personer.
– I forbindelse med dit bryllup arrangerer vi også gerne events og underholdning, dine gæster sent vil glemme, om eftermiddagen. Det f.eks. være fodboldgolf, archery attack eller vores nye attraktion, Kragerup Go Bounce.

 Vores festkoordinatorer, kokke og tjenere har mange års erfaring med hensyn til at holde styr på alle detaljerne i forbindelse med jeres fest. Vores 5 festlokaler har hver sin charme og historiske karakter, og kan pyntes op som I ønsker det. Vi glæder os til at vise Jer rundt, så I kan få en fornemmelse af de mange muligheder.

Gastronomi i særklasse

Vores godskokke kreerer mad lavet fra bunden af egne og lokale råvarer og er eksperter i at kæle for maden og de små detaljer.

 

Hos os er jeres bryllupsnat gratis

På Kragerup Gods synes vi, at I som brudepar skal forkæles og derfor vil vi gerne forære Jer et af vores  deluxe dobbeltværelser i hovedbygningen. Med til denne nat følger selvfølgelig også 1 flaske bobler og lækker morgenbuffet.

Deluxe dobbeltværelse

Bestil jeres drømmebryllup eller en rundvisning

Ønsker I at afholde Jeres drømmebryllup på Kragerup Gods, hjælper vi med alt det praktiske, så I kan nyde dagen og hinanden til fulde. Vi tilbyder en grundig rundvisning, hvor vi afstemmer jeres ønsker til jeres specielle dag.

 

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X