Hold din fest på godset

Uanset hvilke type fest du skal holde har vi rammerne
Kontakt os

Fest

Inviter dine gæster til en uforglemmelig dag på Kragerup Gods. Vores dygtige personale er eksperter i alle livets store fester, og sørger for, at I kan koncentrere jer om det vigtigste – at have en fantastisk fest.

På Kragerup Gods er vi eksperter i at afholde alt fra bryllupper og konfirmationer til firmafester og julefrokoster. De smukke omgivelser danner rammerne om lige præcis den fest I har drømt om, og vi hjælper til med at koordinere det hele. Alle fester er skræddersyede til jeres ønsker, og vi hjælper jer igennem alt fra først til sidst.

Kontakt os hvis I ønsker at lave udendørs aktiviteter til jeres festlige begivenhed.

Bryllup

Hold brylluppet du altid har drømt om

Et bryllup er en fest for livet – og jeres livs vigtigste begivenhed. Lad Kragerup Gods med voldgrav og smuk park sætte scenen for en dag, hvor vi sørger for alt fra først til sidst.

Konfirmation - barnets største dag

Giv jeres barn en fest, som de vil huske og mindes resten af livet på Kragerup Gods. De eksklusive lokaler og flotte omgivelser lader i den grad konfirmanden føle sig speciel. Lad barnet træde ind i de voksnes rækker med stil.

Firmafester med format

Uanset om I inviterer til gallafest, temafest eller til helstegt pattegris i vores skovhytte, så får I en fantastisk fest. Vi har lokalerne, der passer til alle type fester, og kreativiteten til at krydre med. Vores dygtige personale er altid klar til at danne rammerne for jeres begivenhed.

 

Bliv opdateret!

Vores Nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods.