Hold din fest på godset

Uanset hvilke type fest du skal holde har vi rammerne
Kontakt os

Fest

Hold din næste fest på Kragerup Gods. Vores dygtige personale vil stå for den kulinariske oplevelse og den gode service, så I får en dejlig fest.

På Kragerup Gods danner vi rammen om alle livets store fester, alt fra barnedåb, konfirmationer, fødselsdage til store bryllupsfester. De smukke omgivelser danner rammerne om lige præcis den fest I har drømt om, og vi koordinere alle detaljerne, således at jeres fest bliver skræddersyet efter jeres ønsker.

På Kragerup Gods har vi 6 festlokaler, med hver sin charme. I hovedbygningen finder I vores fine spisestue hvor der er plads til 40 personer og vores største lokale, Kviestalden, hvor der er plads op til 350 personer.

Ønsker I en sjov og anderledes fest, kan I holde den i naturen. Vi griller gerne helstegt pattegris, lam eller rådyr i skoven. Skovhytten er hyggelig og har plads op til 150 personer. Udenfor er der terrasse, bålplads og kolde øl. Vores eventchef sammensætter gerne et fedt aktivitetsprogram til dagen.

 

Bryllup

Fest bryllup

Hold brylluppet du altid har drømt om

Et bryllup er en fest for livet – og jeres livs vigtigste begivenhed. Lad Kragerup Gods med voldgrav og smuk park sætte scenen for en dag, hvor vi sørger for alt fra først til sidst.

Konfirmation - barnets største dag

Giv jeres barn en fest, som de vil huske og mindes resten af livet på Kragerup Gods. De eksklusive lokaler og flotte omgivelser lader i den grad konfirmanden føle sig speciel. Lad barnet træde ind i de voksnes rækker med stil.

Fest konfirmation
Fest paa godset med tjener (SoMe)

Firmafester med format

Uanset om I inviterer til gallafest, temafest eller til helstegt pattegris i vores skovhytte, så får I en fantastisk fest. Vi har lokalerne, der passer til alle type fester, og kreativiteten til at krydre med. Vores dygtige personale er altid klar til at danne rammerne for jeres begivenhed.

 

Kragerup-gods-go-high–fest-firmafester
Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X