Fest i skoven

Hold en anderledes fest med enten grill- eller gris i skoven og en masse aktiviteter
Se udendørs festpakker

Fest i skoven

Inviter dine gæster til en uforglemmelig og anderledes fest i skoven på Kragerup Gods.

Vores store skov ved Go High indbyder til fest og farver under trækronerne i Skovhytten. En fest i skoven danner rammerne for den fedeste udendørs oplevelse, hvor der vil være rig mulighed for at kombinere lækker grill-mad, musik og udendørs aktiviteter. De smukke omgivelser danner rammerne om lige præcis den fest I har drømt om, og vi hjælper til med at koordinere det hele. Alle fester er skræddersyede til jeres ønsker, og vi hjælper jer igennem alt fra først til sidst.

Kontakt os hvis I ønsker en fest i skoven og hvis I vil lave udendørs aktiviteter i forbindelse med jeres fest.

Firmafester med format

Uanset om I inviterer til gallafest, temafest eller til helstegt pattegris i vores skovhytte, så får I en fantastisk fest. Vi har lokalerne, der passer til alle type fester, og kreativiteten til at krydre med. Vores dygtige personale er altid klar til at danne rammerne for jeres begivenhed.

 

Kragerup-gods-go-high–fest-firmafester
Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X