januar, 2022

2022fre14jan(jan 14)3:00 pmsøn16(jan 16)12:00 amYoga RetreatEn rejse gennem yogaens univers med dig som centrum3:00 pm - 12:00 am (16) Pris fra: 3600

Detaljer

Yoga Retreat på Kragerup Gods den 14. – 16. januar 

Dette Retreat er til dig, som gerne vil forkæle dig selv fra inderst til yderst. Den erfarne yogainstruktør Trine Winther tager dig med på en rejse gennem yogaens univers med dig som centrum og fuld af nærvær og selvkærlighed. Her skal du møde yogaens forskellige fysiske og mentale udtryk og guides gennem mindfulness øvelser, meditationer, mantraer og åndedrætsøvelser. Stilarterne vil være præget af Hatha, vinyasa og yin yoga. Hvis ikke du har prøvet ansigtsyoga eller ansigtszoneterapi før, kan du godt glæde dig til en helt særlig oplevelse.

Glæd dig til nogle fordybende dage i smukke omgivelser, hvor du kan nyde dejlige gåture i park og skov. Vi skruer op for hyggen, så du kan slappe af foran pejsen i stuerne, hoppe en tur i jacuzzien eller saunaen samt nyde sunde og lækre måltider og juices.

Poolområdet (jacuzzi, sauna og pool) kan benyttes alle dage under opholdet

Dag 1

Kl. 15:00: Ankomst
Kl. 16:00-18:00: Yoga og mindfulness i kornmagasinet
(Hatha yoga – mindfulness principper – chakrascanning)
Kl. 19:00-20:30: 2-retters middag
Kl. 20.30: Aftenhygge i stuerne

Dag 2

Kl. 07:30-09:00:Yoga og mindfulness i kornmagasinet
(Flow yoga – åndedrættets univers – SA TA NA MA meditation)
Kl. 09:00-10:00: Morgenmad
Kl. 10:00-12:00: Mulighed for gåture, vi har ruter på mellem 5-10 km. Det er muligt at slappe af stuerne eller benytte poolområdet. Er man til mere action, er det muligt at prøve vores MTB spor eller sejle en tur i kano.
Kl. 12.00-13.00: Face yoga og ansigtszoneterapi (japansk lifting)
Kl. 13:00-14:00: Frokost
Kl. 15:00-16.00: Juices, te/kaffe, snacks & rawkage i havestuen
Kl. 16:30-18:00: Yoga og mindfulness i kornmagasinet
(mindfull Yin yoga – nervesystemets respons – HJERTE meditation)
Kl. 19:00-20:30: 2-retters middag
Kl. 20:30-21:00: Aftenhygge i havestuen og biblioteket ved pejsen

Dag 3

Kl. 07:30-09:30: Yoga og mindfulness i kornmagasinet
(Chakra yoga – SAT NAM meditation – mindfull bevidsthedstræning)
Kl. 09:30-10:30: Morgenmad
Kl. 11.00-12:00: Check ud –  Afrejse og på gensyn!

Din yogalærer:
Trine arbejder til daglig som yogalærer, mindfulness instruktør, børnebehandler og kursusholder. Hun er uddannet RYT certificeret yogalærer i Indien, mindfulness instruktør og mentor fra At Work skolen samt medicinsk yogalærer fra MediYoga for børn/unge og voksne. Trine er desuden uddannet faceyoga instruktør, ansigtszoneterapeut, kraniosakral terapeut og massør. Hun har undervist i yoga i ind- og udland siden 1996 og i samarbejde med Spies rejser siden 2012.
Trine har stor erfaring i at rejse, møde andre kulturer og livsformer. Som sygeplejerske og krisemedarbejder i et forsikringsselskab arbejder Trine en stor del i udlandet og har derudover også arbejdet som ulandsfrivillig i Nicaragua og på Phillippinerne. Hendes livserfaringer og oplevelser bruger hun som helhed i hendes møde med mennesker og i hendes undervisning. Trine er kendt for et stort nærvær og engagement på sine rejser og sætter stor ære i, at alle føler sig mødt og velkomne.
Læs mere om Trine her: www.trinewinther.dk

Hvis du har lyst, kan du læse lidt mere om alt det spændende, du skal møde under dit ophold her:

Yoga:
Yoga er et indisk system til indøvelse af åndedrætsteknik, kropsstillinger og moralske forskrifter. Gennem yogaøvelser (asanas) arbejder du med at skabe forbindelse mellem din fysiske krop, dit mindset og dit energisystem. Yoga betyder union, at forene os selv med vores højere kræfter. Yoga er med til at give dig en sund og stærk krop, så du kan fortsætte med at gøre alle de ting, du drømmer om i dit liv. Med fokus på åndedræt (pranayama) og nærvær vil yoga give dig mere energi, livsglæde og indre ro.

Mindfulness:
Handler om at være bevidst tilstede i nuet. Ud fra mindfulness principper møder du dig selv og verden omkring dig med accept, tålmodighed, venlighed, nysgerrighed og uden at dømme. Du opnår større bevidsthed om, hvad der gør dig godt og mindre godt i livet. Med større taknemmelighed til dig selv og verden omkring dig, vil du opnå livskvalitet og livsglæde.

Meditation og mantra:
Hvilken slags meditation passer til dig? Hvad er et mantra, og hvordan virker det?

Åndedrættet:
Hvordan trækker du vejret? Hvad betyder åndedrættet for din sundhed og dit velvære? Lær om vijaya åndedrættet, ildåndedrættet og det dybe yogiske åndedræt.

Nervesystemet:
Hvordan fungerer dit nervesystem? Hvordan kan du påvirke dit nervesystem til et beroligende, livsforlængende nervesystem?

Ansigtsyoga og ansigtszoneterapi:
Kaldes fremtidens naturlige ansigtspleje. Ansigtszoneterapi arbejder på akupunkturpunkter og meridianbaner (energibaner) i ansigtet og påvirker på den måde alle kroppens systemer og organer. Både ansigtsyoga- og zoneterapi stimulerer, balancerer og styrker ansigtets muskler, hud, bindevæv, lymfesystem, nerver og blodgennemstrømning. Kaldes også ”japansk lifting” og har en stærk anti aging effekt. Du kan også opnå stor lindring, hvis du plages af tankemylder, stress, hovedpine eller kæbespændinger.
Med ansigtet fortæller vi – bevidst og ubevidst – verden, hvem vi er, og hvordan vi har det.

Pris:
Yoga retreat inkl. overnatning i standardværelse kr. 4000,- pr. person
Yoga retreat inkl. overnatning i superiorværelse kr. 4200,- pr. person
Yoga retreat inkl. overnatning i deluxeværelse kr. 4500,- pr. person
Ved booking af delt standard dobbeltværelse for 2 personer kr. 3600,- pr. person
Ved booking af delt superior dobbeltværelse for 2 personer kr. 3800,- pr. person
Ved booking af delt deluxe dobbeltværelse for 2 personer kr. 4000,- pr. person

Køb billet her!

Tid

14 (Fredag) 3:00 pm - 16 (Søndag) 12:00 am

Pris fra

3600

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X