fbpx

juni, 2020

2020fre26jun6:00 pm12:59 pmWinemakers DinnerEn gastronomisk oplevelse6:00 pm - 12:59 pm kragerupgaardsvej 33 Pris fra: 995,-

Detaljer

Winemaker Sophia Bergqvist, kvinden bag den portugisiske vingård Quinta de la Rosa måtte desværre blive hjemme pga. corona.

Vi er til gengæld så heldige at have vores danske vinleverandør Anders Quist fra Vinslottet i Greve og vores egen dygtige vintjener Niels Gudberg til at fortælle om produktion og smagen af de skønne vine. Vingården, Quinta de la Rosa, ligger i det nordlige Portugal i hjertet af Dourodalen – hjemsted for bl.a. portvinen og et af de smukkeste vindistrikter i hele verden. Quinta de la Rosa har produceret portvin siden 1815 og er i dag ejet af Sophia Bergqvist, hvis bedstemor fik vingården foræret i barselsgave. De seneste år har vingården foruden portvin også produceret nogle fantastiske rød- og hvidvine.

Vi begynder aftenen i havestuen med vingårdens særlige aperitif, ‘Michel Gonet- Les 3 Terroirs’, og går derefter i kornmagasinet, hvor køkkenchefen har kreeret en meget lækker 5 retters menu som flankeres af Quinta de la Rosa’s gode vine. I løbet af aftenen skal vi smage mange gode vine, som både Niels og Anders vil fortælle meget mere om. Du skal bare læne dig tilbage og nyde den gode mad og de udvalgte vine i de historiske rammer. I vil sidde hyggeligt og med god afstand til hinanden.

MENU:
APETIZER: Rimmet havørred med jordbær, sennep og smørstegt rugbrød
Michel Gonet ” Les 3 Terroirs, Champagne

Blomkålssuppe med syltet hellefisk, hertil nye ærter og friterede østers
Ugni – Colombard Grand Heron, Frankrig

Skovkyllinger med kirsebær, foie gras og trøffelfyldt squashblomst
Thanisch ” Blanc de Noir ” Mosel Tyskland

Kalvebryst med et udvalg af løg samt pommes fondant og timiansky
Pinot Noir Domaine Olivier Guyot, Bourgogne Frankrig
Chateau la Croix Chantecaille 2015, Saint-Emilion Grand Cru, Frankrig

Indbagt Sirius ost på urtesalat
Chardonnay ” Destination ” Journey`s End, Stellenbosch, Sydafrika

Karamelmousse med danske jordbær, vaniljekys og sort peber
Tonel 12 Old Tawny Port, Quinta de la Rosa, Portugal

Pris samlet for aperitif, menu og vine er 995kr pr person.
I forbindelse med arrangementet tilbydes overnatning i delt dobbeltværelse for kun kr. 895 for 2 personer inkl. morgenmad, hvilket bookes direkte hos Kragerup Gods.

Køb billet her!

Tid

(Fredag) 6:00 pm - 12:59 pm

Location

Kragerup Gods

kragerupgaardsvej 33

Pris fra

995,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X