marts, 2021

2021fre19mar6:00 pm12:59 pmWinemakers DinnerEn vinoplevelse ud over det sædvanlige6:00 pm - 12:59 pm kragerupgaardsvej 33 Pris fra: 2000,-

Detaljer

Winemakers Dinner

Er du til god mad, store vine og skønne vinhistorier er dette en aften du ikke vil gå glip af.

Er du også vild med Alsace vine? Så er muligheden her nu for at møde legenden fra Alsace, Philippe Blanck, når Kragerup Gods fredag d. 19 marts inviterer til Winemakers dinner i vores smukke, autentiske Kornmagasin. Kom og smag nogle af Domaine Paul Blancks helt enestående vine fra enkeltmarker og Grand Cru marker sammen med en 5 retters middag kreeret af godsets køkkenchef.

Paul Blanck er et gammelt familie-domaine i byen Kientzheim. Huset kan spores helt tilbage til år 1610. I dag ledes huset af fætrene Philippe og Frédéric Blanck. De er ansvarlige for produktionen og salget til hele verden. Domaine Paul Blanck er i løbet af de seneste 10 år nået op i en førerposition i Alsace. Fra at være et godt familiehus er Blanck i dag anerkendt verden over for deres meget store sortiment af specialiteter og deres på én gang traditionelle og innovative tilgang til vinfremstilling. Domaine Paul Blancks vine er at finde på vinkortet på flere af verdens førende restauranter. Vinmarkerne udgør 36 ha – heraf 12 ha grand cru-marker. Blanck holder fast i de ellers oversete druer chasselas og pinot auxerrois og fremstiller imponerende vine både på disse druer og de øvrige Alsace-druer. Blancks stil er tør, men med stor aroma. Vinene har en vis fedme, og Vieilles Vignes-serien er fra markens ældste vinstokke og resulterer i intense, velduftende vine med stor smag og længde.

Så er du til god mad, store vine og skønne vinhistorier er dette en aften du ikke vil gå glip af.

Priser:
2 pers: Winemakers Dinner, kaffe og sødt, overnatning i standard dobbeltværelse og morgenbuffet kr. 3895,-
2 pers: Winemakers Dinner, kaffe og sødt, overnatning i superior dobbeltværelse og morgenbuffet kr. 4095,-
2 pers: Winemakers Dinner, kaffe og sødt, overnatning i deluxe dobbeltværelse og morgenbuffet kr. 4395,-
1 person: Winemakers Dinner, kaffe og sødt, overnatning i enkeltværelse og morgenbuffet kr. 2250,-

Endeligt program og middag kommer snarest…

Køb billet her!

Tid

(Fredag) 6:00 pm - 12:59 pm

Location

Kragerup Gods

kragerupgaardsvej 33

Pris fra

2000,-

Designed and supported by Digitypes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X