juni, 2020

2020fre26jun18:0023:59Winemakers DinnerEn gastronomisk oplevelse18:00 - 23:59 Pris fra: 995,-

Detaljer

En aften i eksklusive og historiske rammer på Kragerup Gods danner rammen om en unik aften i selskab med Sophia Bergqvist, kvinden bag den portugisiske vingård Quinta de la Rosa.
Vingården ligger i det nordlige Portugal i hjertet af Dourodalen – hjemsted for bl.a. portvinen og et af de smukkeste vindistrikter i hele verden.

Quinta de la Rosa har produceret portvin siden 1815 og er i dag ejet af Sophia Bergqvist, hvis bedstemor fik vingården foræret i barselsgave. De seneste år har vingården foruden portvin også produceret nogle fantastiske rød- og hvidvine.

Vi begynder aftenen i pejsestuen med vingårdens særlige aperitif, og går derefter til hvælvingekælderen hvor køkkenchefen har kreeret en 5 retters menu som flankeres af Quinta de la Rosa’s gode vine.
I løbet af aftenen, skal vi smage mange vine og Sophia vil fortælle sin rørende historie om at overtage en historisk vingård, og drive den frem til en nutidig og moderne Quinta
Du læner dig bare tilbage og nyder den gode mad og de tilpassede vine i de historiske rammer.

4 uger før arrangementet sættes den endelige menu og vine sammen. Bordopstilling vil være ved fælles langborde.

Pris samlet for aperitif, menu og vine er 995kr pr person.

I forbindelse med arrangementet tilbydes overnatning i delt dobbeltværelse for kun kr. 449 pr. person incl. morgenmad, hvilket bookes direkte hos Kragerup Gods.

Køb billet her!

Tid

(Fredag) 18:00 - 23:59

Pris fra

995,-

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X