Select Page

oktober, 2023

2023fre27okt6:00 pm11:59 pmWinemakers DinnerVinduel præsenteret af vinekspert6:00 pm - 11:59 pm Pris fra: 1.995

Detaljer

Winemakers Dinner: Vinduel præsenteret af vinekspert

Kom med til efterårets eksklusive Winemakers Dinner og gourmetaften på Kragerup Gods – denne gang med vinduel og knivskarpe smagsoplevelser fra hele verden.

Aftens værtspar godsejer Birgitte Dinesen og vinekspert og -handler Anders Qwist byder indenfor i Kornmagasinet til en uhøjtidelig aften med kampklare vine. Aftenens slag kommer til at udspille sig over flere omgange, hvor vine på højt niveau serveres i par og duellerer mod hinanden på trods af deres fællestræk – og det skal smages.

Vin og mad er en rejse, og under den udsøgte 4-retters menu sammensat af Kragerup Gods’ køkkenchef, vil godsejeren og vineksperten berette om deres oplevelser og minder fra de lune himmelstrøg og bløde bakker, hvor vinstokkene trives.

I kan forvente en aften med underholdende anekdoter, særlige vine fra vinkælderens øverste hylder – der rundskænkes gavmildt – og en lækker afstemt 4-retters middag. Elsker du god mad og flotte vine vil du ikke gå glip af dette.

 

Menu med 4 retter og tilhørende vine

Snacks & bobler
Mousse på røget færøsk laks med ørredrogn og purløg
Toast med lufttørret skinke, Gammel Knas og aioli
Kammusling med agurk og dild

Sauvignon Blanc optakt – Loire hilser pænt på Cape Town
Sauvignon Blanc 2019, Journeys End Wineest
Ch. Fontaine-Audon 2022, Sancerre – Langlois-Château

Forret
Jomfruhummer terrine, valnødder, citron, jordskokcreme, tallerkensmækker, kørvel samt klar skaldyrsbouillon og persilleolie

“Alsace Riesling op ad bakke” – to vine fra de bedste og stejleste vinmarker
Riesling 2018, “Patergarten”, Paul Blanck
Riesling 2017, Grand Cru, Schlossberg, Paul Blanck

Mellemret
Efterårssvampe, frisk trøffel, svampe blanquet, estragon, ristet surdej og mizuna

Bourgogne & Barolo – bløde vine fra bløde bakker
Gevrey-Chambertin 2019, Chanson, Bourgogne
Barolo Lecinquevigne, Damilano, Barolo

Hovedret
Krondyr filet, grillede løg, syltede perleløg, persillerodpure, morkel sauce, ovnbagte små kartofler vendt i brunet smør og urter

Bordeaux & Mendoza – en kompromisløs flyvende vinmager
Ch. La Croix Chantecaille 2018
Antucura Blend Selection 2014

Dessert
Hvid chokolade og skyrcreme, skyrsorbet, hvid chokolade crumble, agurk, dildolie og marengs

Ohh Porto, Ohh Porto…
10 års Tawny Port, Quinta de la Rosa
LBV 2017, Quinta de la Rosa

 

Program
Kl. 18.00 Velkomst med bobler og snacks i hvælvingekælderen, den gamle vinkælder
Kl. 19.00 4-retters middag samt fortællinger om og præsentation af de enkelte vine
Kl. 22.00 Kaffe og hjemmelavede chokolader
Kl. 24.00 Tak for i dag

 

Pris
Kr. 1.995 pr. person

 

Tilkøb – slip for at køre hjem
Overnatning i standardværelse inkl. morgenmad kr. 1100,- for 2 personer
Overnatning i superiorværelse inkl. morgenmad kr. 1400,- for 2 personer
Overnatning i deluxeværelse inkl. morgenmad kr. 1700,- for 2 personer
Overnatning i enkeltværelse inkl. morgenmad kr. 800,- pr. person

 

Køb billet her!

 

Vores afbestillingspolitik er 21 dage forinden arrangementet.

Der tages ikke forbehold for spisepræferencer og allergier til vores årshjulsarrangementer, da menuen er fastsat på forhånd.

Tid

(Fredag) 6:00 pm - 11:59 pm

Pris fra

1.995

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding.

X