oktober, 2023

Detaljer
Winemakers Dinner: Vinduel præsenteret af vinekspert Kom med til efterårets eksklusive Winemakers Dinner og gourmetaften på Kragerup Gods – denne gang med vinduel og knivskarpe smagsoplevelser fra hele verden. Aftens værtspar
Detaljer
Winemakers Dinner: Vinduel præsenteret af vinekspert
Kom med til efterårets eksklusive Winemakers Dinner og gourmetaften på Kragerup Gods – denne gang med vinduel og knivskarpe smagsoplevelser fra hele verden.
Aftens værtspar godsejer Birgitte Dinesen og vinekspert og -handler Anders Qwist byder indenfor i Kornmagasinet til en uhøjtidelig aften med kampklare vine. Aftenens slag kommer til at udspille sig over flere omgange, hvor vine på højt niveau serveres i par og duellerer mod hinanden på trods af deres fællestræk – og det skal smages.
Vin og mad er en rejse, og under den udsøgte 4-retters menu sammensat af Kragerup Gods’ køkkenchef, vil godsejeren og vineksperten berette om deres oplevelser og minder fra de lune himmelstrøg og bløde bakker, hvor vinstokkene trives.
I kan forvente en aften med underholdende anekdoter, særlige vine fra vinkælderens øverste hylder – der rundskænkes gavmildt – og en lækker afstemt 4-retters middag. Elsker du god mad og flotte vine vil du ikke gå glip af dette.
Menu med 4 retter og tilhørende vine
Snacks & bobler
Mousse på røget færøsk laks med ørredrogn og purløg
Toast med lufttørret skinke, Gammel Knas og aioli
Kammusling med agurk og dild
Sauvignon Blanc optakt – Loire hilser pænt på Cape Town
Sauvignon Blanc 2019, Journeys End Wineest
Ch. Fontaine-Audon 2022, Sancerre – Langlois-Château
Forret
Jomfruhummer terrine, valnødder, citron, jordskokcreme, tallerkensmækker, kørvel samt klar skaldyrsbouillon og persilleolie
“Alsace Riesling op ad bakke” – to vine fra de bedste og stejleste vinmarker
Riesling 2018, “Patergarten”, Paul Blanck
Riesling 2017, Grand Cru, Schlossberg, Paul Blanck
Mellemret
Efterårssvampe, frisk trøffel, svampe blanquet, estragon, ristet surdej og mizuna
Bourgogne & Barolo – bløde vine fra bløde bakker
Gevrey-Chambertin 2019, Chanson, Bourgogne
Barolo Lecinquevigne, Damilano, Barolo
Hovedret
Krondyr filet, grillede løg, syltede perleløg, persillerodpure, morkel sauce, ovnbagte små kartofler vendt i brunet smør og urter
Bordeaux & Mendoza – en kompromisløs flyvende vinmager
Ch. La Croix Chantecaille 2018
Antucura Blend Selection 2014
Dessert
Hvid chokolade og skyrcreme, skyrsorbet, hvid chokolade crumble, agurk, dildolie og marengs
Ohh Porto, Ohh Porto…
10 års Tawny Port, Quinta de la Rosa
LBV 2017, Quinta de la Rosa
Program
Kl. 18.00 Velkomst med bobler og snacks i hvælvingekælderen, den gamle vinkælder
Kl. 19.00 4-retters middag samt fortællinger om og præsentation af de enkelte vine
Kl. 22.00 Kaffe og hjemmelavede chokolader
Kl. 24.00 Tak for i dag
Pris
Kr. 1.995 pr. person
Tilkøb – slip for at køre hjem
Overnatning i standardværelse inkl. morgenmad kr. 1100,- for 2 personer
Overnatning i superiorværelse inkl. morgenmad kr. 1400,- for 2 personer
Overnatning i deluxeværelse inkl. morgenmad kr. 1700,- for 2 personer
Overnatning i enkeltværelse inkl. morgenmad kr. 800,- pr. person
Vores afbestillingspolitik er 21 dage forinden arrangementet.
Der tages ikke forbehold for spisepræferencer og allergier til vores årshjulsarrangementer, da menuen er fastsat på forhånd.
Tid
(Fredag) 6:00 pm - 11:59 pm
Pris fra
1.995
Seneste kommentarer