februar, 2023

2023lør25feb6:00 pm11:30 pmVildtaften på KragerupI naturens og jagtens tegn6:00 pm - 11:30 pm kragerupgaardsvej 33 Pris fra: 625,-

Detaljer

 Vildtaften

Lørdag d. 25. februar 2023

Ved ankomst i den gamle kviestald skænker godstjenerne din velkomstdrink til lyden af hornmusik. Kviestalden vil være flot pyntet i ægte naturtro jagstil, og middagen nydes ved flot opdækkede borde. Jagtsignalerne for fasan, kronhjort osv. blæses i jagthornet i takt med at godskokkene præsenterer den overdådige vildtbuffet. Godstjenerne står klar i baren, hvor der kan købes øl og vine, som er nøje udvalgt af godsets vinleverandør, så de passer til vildtretterne.

Efter jagtmiddagen kan du læne dig tilbage og nyde et spændende foredrag af Steen Andersen. Steen er vært på Jagtmagasinet på DK4 og kendt som værten med de mange skarpe holdninger i forbindelse med sin store passion for jagt, hvor han ikke er bange for at belyse både positive og negative konsekvenser af jagt. Steen bruger stort set al sin vågne tid på jagt og har gennem årene drevet professionelle jægere til vanvid på fire kontinenter, fordi det bare er en langsommelig proces at lave tv om jagt.

Steen har forberedt et helt nyt foredrag til denne aften på Kragerup Gods, hvor han blandt andet vil fortælle om jagtens væsen, om de udfordringer jagten og jægerne står over for, om hvorfor han og ligesindede i det hele taget går på jagt og om nogle af sine mange eventyrlige jagtrejser. Steens foredrag er en oplevelse i sig selv, som indeholder medrivende jagthistorier, flotte filmsekvenser og selvironiske beretninger om egne fiaskoer… Det plejer at være underholdende.

Steen er forfatter til flere bøger om egne jagteventyr, anderkendt internationalt for sin formidling af jagt på spansk og italiensk tv og redaktør på Jagt, Vildt og Våben.

Program:
Kl. 18.00:    Velkomst og hornmusik
Kl. 18.30:    Jagtmiddag med vildtbuffet
kl. 20.30:    Foredrag

Pris:
Vildtbuffet kr. 625,- pr. person

Tilkøb
• Overnatning kr. 1100,- for 2 personer i standard dobbeltværelse
• Overnatning kr. 1400,- for 2 personer i superior dobbeltværelse
• Overnatning kr. 1700,- for 2 personer i deluxe dobbeltværelse

Vildtbuffet:
Køkkenchefen fortæller: ‘Vi blæser jagten ind på Kragerup Gods på den vildeste måde! Vi tilbereder en stor lækker vildtbuffet med godsets eget vildt og en masse andre lækkerier fra lokalområdet.

– Carpaccio af dyrekølle, karse, revet valnød, fermenteret pebermayo og syltede svampe
– Andeterrin med marineret grønkålssalat
– Ragout af dyrebov
– Coq au vin med fasan
– Knuste kartofler og waldorfsalat
– Dyreryg med kirsebær/rødbede sauce, hertil bagte rødbeder
– 3 slags oste, hertil syltede nødder og æblekompot
– Lun æbletærte med kanel og mandler med vaniljecreme

 

Vores afbestillingspolitik er 7 dage forinden arrangementet.

Der tages ikke forbehold for spisepræferencer og allergier til vores årshjulsarrangementer, da menuen er fastsat på forhånd.

Tid

(Lørdag) 6:00 pm - 11:30 pm

Location

Kragerup Gods

kragerupgaardsvej 33

Pris fra

625,-

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X