februar, 2023

2023lør25feb6:00 pm11:30 pmVildtaften på KragerupI naturens og jagtens tegn6:00 pm - 11:30 pm kragerupgaardsvej 33 Pris fra: 625,-

Detaljer

Vildtaften

Lørdag d. 25. februar 2023

Ved ankomst i den gamle kviestald skænker godstjenerne din velkomstdrink til lyden af hornmusik. Kviestalden vil være flot pyntet i ægte naturtro jagstil, og middagen nydes ved flot opdækkede borde. Jagtsignalerne for fasan, kronhjort osv. blæses i jagthornet i takt med at godskokkene præsenterer den overdådige vildtbuffet. Godstjenerne står klar i baren, hvor der kan købes øl og vine, som er nøje udvalgt af godsets vinleverandør, så de passer til vildtretterne.

Efter jagtmiddagen kan du læne dig tilbage og nyde et spændende foredrag af Steen Andersen. Steen er vært på Jagtmagasinet på DK4 og er kendt som værten med de mange skarpe holdninger i forbindelse med sin store passion for jagt, hvor han ikke er bange for at belyse både positive og negative konsekvenser af jagt. Steen bruger stort set al sin vågne tid på jagt, og har gennem årene jaget stort set alt, hvad der er værd at jage – alt lige fra rensdyr til elefanter. I sit foredrag fortæller Steen om jagtens væsen og om sine mange eventyrlige jagtrejser over det meste af verden. Hans foredrag er en oplevelse i sig selv, som indeholder medrivende jagthistorier og selvironiske beretninger om egne fiaskoer, som uden tvivl vil få smilet frem hos deltagerne. Steen er forfatter til flere bøger om egne jagteventyr, heriblandt: ”Safari for alvor” og ”At skyde en elefant”. Derudover er han redaktør på netmagasinet HuntersMagazine, hvor han fast kommenterer på Jagt, Vildt og Våben.

Program:
Kl. 18.00:    Velkomst og hornmusik
Kl. 18.30:    Jagtmiddag med vildtbuffet
kl. 20.30:    Foredrag

Pris:
Vildtbuffet kr. 625,- pr. person

Tilkøb
• Overnatning kr. 1100,- for 2 personer i standard dobbeltværelse
• Overnatning kr. 1400,- for 2 personer i superior dobbeltværelse
• Overnatning kr. 1700,- for 2 personer i deluxe dobbeltværelse

Vildtbuffet:
Køkkenchefen…
– Vi blæser jagten ind på Kragerup Gods på den vildeste måde! Vi tilbereder en stor lækker vildtbuffet med godsets eget vildt og en masse andre lækkerier fra lokalområdet.

Menuen kommer snarest…

Køb billet her!

Tid

(Lørdag) 6:00 pm - 11:30 pm

Location

Kragerup Gods

kragerupgaardsvej 33

Pris fra

625,-

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X