Select Page

februar, 2025

2025lør01feb6:00 pm11:00 pmVildtaftenTraditionen tro fejrer vi afslutningen på jagtsæsonen6:00 pm - 11:00 pm Pris fra: 745

Detaljer

Vildtaften på Kragerup Gods

Traditionen tro fejrer vi afslutningen på jagtsæsonen med en fantastisk vildtaften på Kragerup Gods. Vi får besøg af tvillingerne Rikke og Trine fra Hunt & Hike, der vil fortælle om deres drøm om at være jagtguider, og hvilke udfordringer de har måtte overkomme for at nå dertil.

Vildtaftenen skydes i gang i den gamle kviestald til lyden af hornmusik og med pynt af utallige jagttrofæer. I kan glæde jer til en overdådig vildtbuffet, der præsenteres på traditionel vis med jagtsignaler. Samtidig står godstjenerne klar i baren, hvor der kan købes øl, vin og vand.

Foredrag med eventyrlystne tvillinger
Efter middagen kan I læne jer tilbage og nyde et spændende foredrag med Rikke og Trine, der har aner i det danske jagtvæsen, hvor viden om natur er den vigtigste grundsten. Siden de var børn, har både deres far og morfar taget dem med, når fasaner skulle fodres og bukke skydes. Både jagt og natur strømmer i deres årer, og lysten til at formidle er opbygget gennem generationer.

Jagten på det vilde liv
Tvillingernes foredrag handler om deres tid som jagtguider i Canada og om at turde at tage springet fra de trygge rammer for endnu engang at søge det vilde liv. Rikke og Trine lægger ikke skjul på, hvilken kamp det var at indfri drømmen om at følge deres fars fodspor, og som kvinde skulle guide klienter i et af verdens mest barske områder.

“Vi vil gengive oplevelsen af at kunne vende en elgtyrs opmærksomhed fra flere hundrede meters afstand, til at han står og grynter imellem piletræer et stenkast væk.”

Hør historier om livet i backcountry, og om hvordan man kan gå fra hesteforskrækket til hestehvisker. Mennesket bliver lille, når hjælpen er flere hundrede kilometer væk, og bjørnene er lige om telthjørnet.

Program
Kl. 18.00 Velkomst og hornmusik
Kl. 18.30 Jagtmiddag med vildtbuffet
Kl. 20.30 Foredrag med tvillingerne Rikke og Trine fra Hunt & Hike
Kl. 23.30 Tak for i dag

Vildtbuffet
Kommer snart

Pris
Kr. 745 pr. person

Tilkøb
Overnatning i standardværelse inkl. morgenbuffet for to personer kr. 1100
Overnatning i superiorværelse inkl. morgenbuffet for to personer kr. 1400
Overnatning i deluxeværelse inkl. morgenbuffet for to personer kr. 1700

 

Book billet her

 

Har du brug for hjælp og vejledning? Kontakt os på info@kragerup.dk eller tlf. 58261250.

Vores afbestillingspolitik er 7 dage forinden arrangementet.

Der tages ikke forbehold for spisepræferencer og allergier til vores årshjulsarrangementer, da menuen er fastsat på forhånd.

Tid

(Lørdag) 6:00 pm - 11:00 pm

Pris fra

745

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X