Select Page

juli, 2024

2024tors18jul1:30 pm3:30 amSommerjazz med Amanda Ginsburg QuartetAmanda Ginsburg har vundet flere Grammy Awards 1:30 pm - 3:30 am Pris fra: 195

Amanda Ginsburg Quartet

Detaljer

Sommerjazz med Amanda Ginsburg Quartet

Gør dig klar til en uforglemmelig eftermiddag med sommerjazz på Kragerup Gods, når vi byder velkommen til Amanda Ginsburg Quartet torsdag den 18. juli!

Amanda Ginsburg er et brandvarmt navn på den svenske musikscene og har vundet flere Grammy Awards for sit enestående bidrag til jazzmusikken. Hendes medrivende stemme og raffinerede arrangementer skaber en intimitet med publikum, som man sjældent oplever. Akkompagneret af en utrolig jazz-kvartet, lover vi en koncertoplevelse, der vil blive husket længe.

En unik koncertoplevelse
Koncerten finder sted i den charmerende Kviestald, der sætter kulissen for en stemningsfuld oplevelse. Her er det muligt at købe snacks og drikkevarer, som kan nydes under koncerten. Dørene åbner kl. 13.30, og vi lover en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. Vær med til at fejre sommeren med jazzmusik i særklasse på Kragerup Gods!

Frokost i Restaurant Blixen før koncerten
Før koncerten har du mulighed for at nyde en lækker frokost i vores charmerende Restaurant Blixen. Vi serverer en udsøgt frokosttallerken med delikatesser, og der er tre forskellige seating-tidspunkter at vælge imellem: kl. 12.00, 12.15 og 12.30. Der er begrænset plads, så skynd dig at reservere dit bord!

Program
Kl. 12.00, 12.15, 12.30: Tilkøb af frokosttallerken i Restaurant Blixen
Kl. 13.30: Dørene åbner til koncerten
Kl. 14.00-15.30: Jazzkoncert med Amanda Ginsburg Quartet

Priser
Koncertbillet: 195 kr. pr. person
Frokost i Restaurant Blixen: 275 kr. pr. person

 

Køb billet her!

 

Vores afbestillingspolitik er 7 dage forinden arrangementet.

Der tages ikke forbehold for spisepræferencer og allergier til vores årshjulsarrangementer, da menuen er fastsat på forhånd.

Tid

(Torsdag) 1:30 pm - 3:30 am

Pris fra

195

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X