Select Page

november, 2024

2024fre15nov8:00 pm10:00 pmUdsolgt: Koncert med Trine TherkelsenAlbumaktuel artist med tryllebindende stemme8:00 pm - 10:00 pm Pris fra: 375 kr.

Detaljer

Koncert med Trine Therkelsen

Vi er glade for at kunne præsentere en helt særlig aften med talentfulde Trine Therkelsen, fredag den 15. november kl. 20. Trine Therkelsen har siden 2022 erobret danskernes hjerter med sine smukke sange om kærlighed og sårbarhed.

Under nedlukningen i 2020 gik Trine Therkelsen viralt på de sociale medier med sine vindueskoncerter, hvilket resulterede i en pladekontrakt og et hit med “Vågne med dig”, der har rundet over 3 millioner streams på Spotify. Hendes akustiske EP “Hungerhjerte” blev modtaget med stor ros, og hendes koncerter er blevet udsolgt på tværs af landet.

Hør Trine Therkelsen her

Koncertmenu i Restaurant Blixen
Koncerten finder sted i vores stemningsfuld Kviestald, hvor der er mulighed for at købe drikkevarer. Har I lyst til en middag inden koncerten, kan I booke bord til vores 2-retters koncertmenu, der nydes i Restaurant Blixen.

Koncert: 375 kr. pr. person

Tilkøb
2-retters koncertmenu: 295 kr. pr. person

Der er faste pladser til koncerten. De fordeles fra 2. række og bagud efter bookingtidspunkt.

 

Udsolgt

 

Få den fulde pakke – book koncertophold
Ønsker I en fuldendt oplevelse, tilbyder vi vores koncertophold. Denne pakke inkluderer en middag i restauranten med en afstemt vinmenu inden koncerten samt overnatning i et af vores skønne værelser. Dagen derpå kan I nyde vores store morgenbuffet. Det er det perfekte valg, hvis I vil fordybe jer i Trine Therkelsens musik og samtidig nyde de historiske rammer på Kragerup Gods.

Koncertophold: fra 1.795 kr. pr. person

Booker I koncertopholdet, vil I sidde tættest på scenen. 

 

Udsolgt

 

Køb dine billetter nu og vær en del af denne enestående koncertoplevelse på Kragerup Gods.

 

Vores afbestillingspolitik er 7 dage forinden arrangementet.

Der tages ikke forbehold for spisepræferencer og allergier til vores årshjulsarrangementer, da menuen er fastsat på forhånd.

Tid

(Fredag) 8:00 pm - 10:00 pm

Pris fra

375 kr.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X