februar, 2022

2022lør05feb5:30 pm10:00 pmEksklusiv aften med Karen BlixenOplev skuespiller Annethia Lilballe i rollen som Karen5:30 pm - 10:00 pm Pris fra: 4500

Detaljer

Eksklusiv aften med Karen Blixen

Oplev en helt unik og eksklusiv aften med en udsøgt menu og storytelling af skuespiller Annethia Lilballe i rollen som Karen Blixen.

Kom og mød skuespiller Annethia Lilballe i en autentisk optræden som Karen Blixen. Hør interessante anekdoter fra forfatterskabet og livet i Afrika ordret gengivet som Karen Blixen selv fortalte dem. Lad dig inspirere af hendes livsmottoer og eventyr gengivet med indlevelse og nærvær. Annethia høster mange roser for hendes fortolkning af Storytelleren Karen Blixen.

Nyd en særlig fire retters menu i spisestuen sammensat af Kragerups godskokke med inspiration fra bogen af ”I køkkenet med Karen Blixen” af Signe Wulff.  Denne aften tager vi dig med på kulinarisk vandring gennem Karen Blixens liv og store kærlighed for gastronomien. Menuen er afstemt med udsøgte vine i Karen Blixens ånd.

Program:
Kl 17.30: Velkomst med champagne og østers i havestuen samt storytelling af Karen Blixen (skuespiller Annethia Lilballe)
Kl 18.15: 4-retters middag med Karen Blixens egne yndlingsopskrifter fra hendes læretid på Restaurant Rex i Bredgade.

Endelig menu kommer snares…

Pris:
Kr. 4500,- i dobbeltværelse for 2 personer
Kr. 4700,- i superiorværelse for 2 personer
Kr. 5000,- i deluxeværelse for 2 personer

Køb billet her!

Tid

(Lørdag) 5:30 pm - 10:00 pm

Pris fra

4500

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X