fbpx

november, 2019

2019lør09nov10:00 am4:00 pmJulemarked På Kragerup GodsKom i julestemning på Kragerup Gods10:00 am - 4:00 pm kragerupgaardsvej 33

Detaljer

I 2019 har vi fornøjelsen, for 23. år i træk, at invitere til julemarked og præsentere mere end 100 stande med spændende brugskunst, delikatesser og oplevelser. Her kan du gå på opdagelse og nyde et rigt udvalg af smukt håndlavet brugskunst, såsom smykker, keramik, malerier, blomsterdekorationer, tøj, hjemmelavede børster, pileflet, strik og meget mere. I delikatessestandende kan nydes alt fra brændte mandler, frisk frugt til kastanjelikør og meget mere.

Når sulten og tørsten melder sig, serverer vi julebuffet i Restaurant Blixen og kaffe og lagkage/kringle i de gamle stuer. Du kan også prøve en fasanburger eller nyde æbleskiver og gløgg i Julecaféen i den store lade. I den udendørs pandekagebod kan du købe pandekager med forskellig topping.

JULEMARKEDET FINDER STED D. 9. OG 10. NOVEMBER FRA 10-16

Program og priser – Oplevelser for børn og voksne:

  • Entré: kr. 60,-
  • Nissefar og nissemor går rundt med godter til børnene
  • Nissegarden spiller lørdag og søndag kl. 11.00
  • Nuclear devils drumband spiller lørdag og søndag kl. 13.00
  • Halmlabyrint til børnene: gratis
  • En tur i hestevogn med Kjeld og hans heste: kr. 20,-


HALV PRIS PÅ ENTRÉBILLETTER TIL KLATREPARKEN GO HIGH 

  • Klatreparken er åben for alle fra 7 år til 130 kg
  • Denne weekend vil der være hygge om bålet hvor du kan lave din egen pandekage

Udfyld din éntrebillet og aflever den i den store røde postkasse på gårdspladsen foran hovedbygningen, så deltager du i en konkurrence.

Køb din entrébillet ved indgangen til julemarkedet.

Tid

(Lørdag) 10:00 am - 4:00 pm

Location

Kragerup Gods

kragerupgaardsvej 33

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X