Select Page

november, 2024

This is a repeating event

2024søn10nov10:00 am4:00 pmJulemarked 2024Kom i julestemning på Kragerup Gods10:00 am - 4:00 pm kragerupgaardsvej 33

Detaljer

Besøg Kragerup Gods’ årlige julemarked

Lørdag den 9. november & søndag den 10. november kl. 10 – 16

Mærk julestemningen helt ind i hjertet på vores magiske julemarked på Kragerup Gods.

Hele godset pyntes op til jul og huser for 28. år i træk omkring 100 forskellige stande og boder med lækre delikatesser, spændende brugskunst, smukt håndværk og masser af gaveidéer. Tag familien og vennerne med, og gå på opdagelse på godset sammen, hvor I vil møde underholdning og musik, kan købe mad samt julelækkerier og hvem ved – måske støder I også på julemanden.

Over 100 hyggelige julestande
På vores traditionsrige julemarked kan I hilse på de mange kreative standholdere, der byder på et rigt udvalg af håndlavet brugskunst som smykker, keramik, malerier, blomsterdekorationer og tøj. I kan også finde stande, der ærer de gamle dyder med hjemmelavede børster, pileflet, strik og meget mere. I delikatessestandene kan I nyde alt fra brændte mandler og kandiseret frugt til specialøl og kastanjelikør. Glem ikke at smutte forbi råvarestandene, hvor I kan købe lokale grøntsager og vildt fra Kragerups skove. I finder de mange forskellige stande på juletorvet, i avlsbygningerne, i juleteltene og på gårdspladsen foran den smukke hovedbygning.

Musikalsk underholdning for hele familien
Til årets julemarked får vi besøg af det fantastiske trommekorps: Nuclear Devils Drumband, der brager derudaf på trommer. I kan også opleve den hyggelige julestemning brede sig når Slagelse Nissegarden spiller søde juletoner.

Godter til den store eller lille sult
Når sulten og tørsten melder sig, kan I besøge vores store madmarked, hvor I kan købe burgere, pølser, fish & chips, libanesiske vegetarretter og drikkevarer. Skal I også have lidt til den søde tand, så besøg vores pandekagetelt med lune frisklavede pandekager, æbleskiver og krydret gløgg. I godsets fine stuer serverer vi også kaffe og kringle efter familieopskriften fra 1829.

Juletallerken i Restaurant Blixen
Har I lyst til en lækker frokost? Så smut forbi Restaurant Blixen, hvor vi byder på en lækker platte med alle de traditionelle juleretter. I kan spise enten kl. 12, kl. 13 eller kl. 14, såfremt der er plads. Vi har rigtig mange skønne gæster gennem restauranten disse dage, og derfor er det vigtigt at I ankommer til den aftalte tid. I har 45 min. til at nyde jeres platte.

Endnu mere julesjov for børn
Har du børnene med på julemarked? Så husk at smutte forbi Kragerup Aktivitetspark, hvor der er masser af sjov for de mindste. I vores familieområde på den gamle hestefold kan I lave jeres egen pandekage eller skumfidus over bål og prøve minifodboldgolfbanen. Som noget nyt kan I også besøge vores julekugle-workshop, hvor børnene kan lave årets personlige julegave: En håndtegnet julekugle i fin gaveæske. Ved aktivitetsparkens reception finder I det store halmtårn og kan prøve trampolinparken Go Bounce, der er åben og gratis for alle at prøve i anledning af julemarkedet sammen med julemanden, og i shelterbyen fortæller julemanden hyggelige julehistorier.

 

Program
Kl. 10 Julemarkedet åbner
Kl. 10 – 16 Kør i hestevogn Pris 30 kr. pr. person
Kl. 10 Nissefar og nissemor går rundt med godter til børnene
Kl. 11 Oplev Slagelse Nissegarde
Kl. 11 Få årets julefoto med julemanden på gårdspladsen
Kl. 12 Julemanden fortæller julehistorier i shelterbyen
Kl. 13 Oplev Nuclear Devils Drumband
Kl. 13 Kom og hop med Julemanden i trampolinparken Go Bounce gratis
Kl. 14 Julemanden fortæller julehistorier i shelterbyen
Kl. 15 Få årets julefoto med julemanden på gårdspladsen
Kl. 16 Tak for i dag – på gensyn til næste år

 

Aktiviteter på hestefolden
Pandekager over bål
Skumfiduser over bål
Minifodboldgolf Gratis
Mal på julekugler

 

Billetter til julemarkedet sælges fra efteråret 2024.

 

Information for standholdere
Er du interesseret i en stand til vores julemarked? Så læs mere her. 

 

Vores afbestillingspolitik er 7 dage forinden arrangementet.

Der tages ikke forbehold for spisepræferencer og allergier til vores årshjulsarrangementer, da menuen er fastsat på forhånd.

Tid

(Søndag) 10:00 am - 4:00 pm

Location

Kragerup Gods

kragerupgaardsvej 33

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X