marts, 2023

2023lør11mar6:00 pm12:00 pmJazzkoncert med Mads Mathias Quartet6:00 pm - 12:00 pm Pris fra: 395,-

Detaljer

Jazzkoncert med Mads Mathias Quartet

Den 11. marts 2023 afholder vi jazzaften i Kviestalden på Kragerup Gods. Glæd jer til en hyggelig aften med god jazzmusik, en 3-retters middag og skønne vine. Denne aften gæster Mads Mathias Quartet Kragerup Gods.

Mads Mathias er så ubetinget én af landets dygtigste croonere – manges musikhjerter er blevet erobret med hans afslappede optræden, levende personlighed og originale sange. Anmelderrost og prisbelønnet, har han som saxofonist, sangskriver og sanger indtaget den danske og den europæiske scene, hvor han bla. har spillet på Royal Albert Hall og åbnet London Jazz festival. Gennem tiden har han spillet side om side med de dygtigste jazzmusikere, og når han gæster Kragerup Gods til Sorø Vinterjazz, bliver det ingen undtagelse. Med sig har han en skarp palet, nemlig Peter Rosendal på klaver, Morten Ankarfeldt på kontrabas og Esben Laub Von Lillienskjold på trommer.

Inspireret og påvirket af de store jazzvokalister fra fortid og nutid, fra Nat King Cole og Frank Sinatra til Harry Connick Jr., er Mads Mathias ikke desto mindre et originalt talent med en unik og ubesværet vokal samt en evne til at skrive iørefaldende og stilfulde melodier. Regelmæssigt optræder han, ikke overraskende, med DR Big Band og Tivoli Big Band.

Mads Mathias første udgivelse som solist var “Free Falling” – et meget ambitiøst projekt med deltagelse af femogtyve håndplukkede musikere i en blanding af big band, strygere og kvintet-arrangement. Ti af sangene er originaler af Mathias, der udover vokal omfatter saxofon, trompet og klaver i arrangementer af ham selv og Peter Jensen. Med ‘Free Falling’ vandt Mads Mathias en Danish Music Award Jazz som “Årets Nye Navn” samt en nominering til “Årets Vokal” udgivelse.

Koncerten på godset bliver en tidsløs swing-jazz, når det er allerbedst. Line-up’et med Peter Rosendal bag flyglet, Morten Ankarfeldt på bas og ikke mindst den fremragende trommeslager Espen Laub von Lillienskjold lover jazz og grønne skove.

3-retters middag
Forret

Rimmet torsk serveret med syltede perleløg, bagte jordskokker, syltet glaskålspakke m. peberrodscreme og skilt peberrodssauce

Hovedret
Stegt oksefilet m. saltbagt selleri med sellerpuré og syltet selleri, ristede hasselnødder, råstegte kartofler a part og kalve skysauce

Dessert
Hjemmelavet æbletærte m. pisket creme fraiche

Program
kl. 17.30:
Baren åbner
kl. 18.00: Velkomstdrink & snacks
kl. 18.30: 3-retters middag
Kl. 19.45: Ankomst for øvrige koncertgæster
kl. 20.00: Jazzmusik

Pris for koncert med middag og velkomstdrink
Udsolgt: Kr. 995 pr. person

Pris for koncert 
Kr. 395 pr. person

Opdateret 8. marts 2023: Koncert med middag er udsolgt, men det er stadig muligt at købe billet til koncerten. 

Tilkøb – slip for at køre hjem
Overnatning i standardværelse inkl. morgenmad kr. 1100,- for 2 personer
Overnatning i superiorværelse inkl. morgenmad kr. 1400,- for 2 personer
Overnatning i deluxeværelse inkl. morgenmad kr. 1700,- for 2 personer
Overnatning i enkeltværelse inkl. morgenmad kr. 800,- pr. person

Køb billet her!

Vores afbestillingspolitik er 7 dage forinden arrangementet.

Der tages ikke forbehold for spisepræferencer og allergier til vores årshjulsarrangementer, da menuen er fastsat på forhånd.

Tid

(Lørdag) 6:00 pm - 12:00 pm

Pris fra

395,-

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X