juli, 2019

2019fre26jul13:0015:00Jazz på terrassenEn hyggelig eftermiddag med lækker musik13:00 - 15:00 kragerupgaardsvej 33 Pris fra: kr. 195

Detaljer

Kom med når Malene Mortensen går på scenen med danske klassiske sange med jazzpianisten Ole Kock Hansen.

I forbindelse med Sorø Jazzfestivalen, kan du være med, når Kragerup Gods holder en fed eftermiddag med jazz. Her vil der være god musik på terrassen, hvor du kan tilkøbe lækker tapasbuffet med mulighed for vinbar.

“Der er sket meget, siden Malene Mortensen blev landskendt som vinder af Melodi Grand Prix. Hun har siden gjort sig bemærket med adskillige af de store stjerner i dansk og amerikansk jazz, indspillet 11 albums og givet mere end 1500 koncerter i Europa og USA. Nu er hun tilbage og helt aktuel, for i foråret udsendte hun sit nye comeback album “At elske er at leve” med sange på dansk af Kai Normann Andersen. Det passer perfekt til årets Sorødogme om jazz på dansk. Og det er opskriften på den bemærkelsesværdige koncert, hun giver på Kragerup Gods fredag den 26. juli kl.13.00″

Koncerten byder på sange fra perioden 1932 til 1951, hentet fra den tidsløse skat af Kai Normann Andersens populære melodier, som gennem generationer har vist sig uforglemmelige. Desuden har Malene Mortensen sammen med sin pianist Ole Kock Hansen nyskrevet et nummer. I kvartetten medvirker endvidere bassisten Anders Fjeldsted og trommeslageren Andreas Svendsen. Koncerten varer 2 x 45 min.

Tilkøb:

  • Tapasbuffet 225,-
  • Vinbar

Bestil nu på info@kragerup.dk, på tlf. 58 26 12 50 eller

Køb billet her!

Tid

(Fredag) 13:00 - 15:00

Location

Kragerup Gods

kragerupgaardsvej 33

Pris fra

kr. 195

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X