juli, 2021

2021tors29jul2:00 pm4:00 pmJazz koncert med Bjarke FalgrenSwingende violinvirtuos spiller på Kragerup Gods2:00 pm - 4:00 pm

Bjarke Falgren kommer og spiller skøn musik/jazz på Kragerup Gods 2021

Detaljer

Swingende violinvirtuos spiller på Kragerup Gods

Aftenkoncert torsdag den 29. juli med Bjarke Falgrens kvartet

Bjarke Falgren og sin kvartet (Pelle von Bülow, guitar, Mathias Petri, bas, og Janus Templeton, trommer) spiller en vidunderlig og intim jazzkoncert på Kragerup torsdag den 29. juli fra kl. 14.00-16.00 (2 x 45 minutter). Koncerten afholdes i vores hyggelige grønne urtehave med smuk udsigt over voldgrav og park. Under koncerten serverer vi en lækker tapasanretning og baren vil hertil være åben!

Bjarke Falgren er fire-dobbelt grammyvinder og en af de mest anerkendte virtuoser i den fornemme tradition af danske jazz-violinister. Falgren blev den første til at modtage Ellen og Svend Asmussen Prisen, da den blev indstiftet i 2017, samme år som Asmussen døde 100 år gammel. Han har turneret verden over og arbejdet med adskillige af jazzens største solister i både ind- og udland. Desuden skriver og producerer han film- og teatermusik og underviser på to musikkonservatorier. Nu henter Sorø Jazzfestivalen Falgren til at give koncert på Kragerup Gods den 29. juli. Repertoiret hentes bl.a. fra Falgrens nye album ”Origin”, der udkommer i foråret 2021. Det omfatter originale kompositioner med en rejse rundt i hele følelsesregistret. Fra det lyriske og melodiøse til det virtuose, legende og rå-swingende med udgangspunkt i jazzen og krydret med elementer fra folkemusikken, brasilianske rytmer og den klassiske musik. Der lægges op til en nærværende og swingende koncertoplevelse på øverste hylde.

Program:
Kl. 13.00-14.00 Ankomst (baren er åben)
Kl. 14.00-16.00 Jazz og tapasanretning

Pris:
495,- pr. person

Reservation: info@kragerup.dk eller tlf. 58 26 12 50

KØB BILLET HER

Tid

(Torsdag) 2:00 pm - 4:00 pm

Designed and supported by Digitypes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X