juni, 2019

2019søn30jun13:0016:00Jazz i kviestalden m. TapasEn hyggelig eftermiddag med lækker musik13:00 - 16:00 kragerupgaardsvej 33 Pris fra: kr. 295

Detaljer

D. 30 juni holder vi jazz i kviestalden med go musik og lækker tapas, og der kan købes drikkevare i vores vinbar.

Jesper Thilo er en dansk jazzmusiker, som kommer og spiller for os på Kragerup Gods til dans og swingmusik. Jesper Thilo er ”Mr. Mainstream” i dansk jazz med et saxofonspil, der har dybe rødder i den amerikanske swing og bebop. Disse traditioner har Thilo tilegnet sig med en sådan indlevelse og et sådant håndelag, at han suverænt er en af de mest fremtrædende europæiske tenorsaxofonister i mainstreamjazzen.

Jesper Thilo mestrer flere typer rørbladsinstrumenter, men han er især kendt og elsket for sit spil på tenorsaxofon. Her trækker han på én gang på Coleman Hawkins´ robuste, saftige swing og Ben Websters varme og melodiske lyrik, som han på overbevisende måde har formet til sit eget udtryk.

Udover Jepser Thilo kan du opleve:
Søren Kristiansen på piano.
Thomas Fonnesbech på bas.
Janus Templeton på trommer.

Menu 

– Tapas

Der kan tilkøbes drikkevare
Bestil nu på info@kragerup.dk, på tlf. 58 26 12 50 eller
Køb billet her!

Tid

(Søndag) 13:00 - 16:00

Location

Kragerup Gods

kragerupgaardsvej 33

Pris fra

kr. 295

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X