april, 2019

This is a repeating event

2019søn28apr11:0013:00InspirationsdageEn inspirerende dag på godset11:00 - 13:00 Pris fra: Kr. 0,-

Detaljer

D. 28 april og d.16 juni glæder vi os til at inspirere jer til at holde konference på en ny måde.

Mens børnene er i skoven vil bl.a. Michael Fjeldgaard fortælle om naturens påvirkning af vores sanser når vi holder møder i naturen.
Få en fælles søndagsoplevelse med din familie i klatreparken Kragerup Go High eller prøv vores 18 hullers fodboldgolfbane.

I kan se hele programmet for inspirationsdagene 2019

11.00
Jeres børn bliver hentet af en af vores klatreinstruktører fra skoven. Efter professionel instruktion får de lov at opleve de grønne baner på Kragerup Go High… Danmarks første og længste klatrepark.

11.00
Min kundechef Lene Glerup og jeg glæder os til at inspirere dig til, at holde konferencer på en ny måde eller helt klassisk som du plejer. Vi byder dig og din ægtefælle på en drink og lidt snacks i havestuen. Herefter viser vi jer hele ’paletten’, lige fra det lille konferencelokale med plads til 6 personer til kviestalden med plads til 350 personer.
I skoven vil I se spændende udendørs fest- og mødelokaler og opleve hvilke muligheder vi har for teambuilding.

12.30
Mentor og facilitator Michael Fjeldgaard vil fortælle om naturens påvirkning af vores indlæring og kreativitet når vi holder møder i naturen.

13.00
Grill-selv-burgere i skoven sammen med jeres børn i Kragerup Go High.

 

Tilmelding skal ske til konferencekoordinator Elsebeth Rygaard på info@kragerup.dk.

Tid

(Søndag) 11:00 - 13:00

Pris fra

Kr. 0,-

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X