Select Page

august, 2024

2024søn18aug2:00 pm5:00 pmHerregårdenes dag På Kragerup GodsRundvisning med 8. generations godsejer Birgitte Dinesen2:00 pm - 5:00 pm Pris fra: 275

Detaljer

Herregårdenes dag på Kragerup Gods

Besøg Kragerup Gods i anledning af Herregårdenes Dag, og hør alle de skjulte historier som godset gemmer på. Birgitte Dinesen, 8. generations godsejer, vil fortælle om Kragerups historie, der går helt tilbage til 1327, krydret med historiske hændelser, betydningsfulde personligheder, spøgelser og egne barndomsminder.

Derudover kan hun berette om forvandlingen fra traditionelt landbrug til moderne virksomhed, som i dag består af et hotel med 57 værelser, venue for selskaber og konferencer, en stor aktivitetspark med Danmarks første klatrepark, seks vindmøller og et stort land- og skovbrug.

Rundvisningen vil tage jer rundt i hovedbygningen, ud i parken, til avlsbygningerne og ned i skoven, hvor I finder Kragerup Aktivitetspark. Rundvisningen starter i hovedbygningen, hvor der serveres kaffe og kringle efter familieopskriften fra 1829.

Frokost i Restaurant Blixen
Har I lyst til en hyggelig frokost inden rundvisningen? Så book bord i Restaurant Blixen, der serverer lækkert traditionelt smørrebrød. Det er muligt at spise kl. 12, kl. 12.30 og kl. 13 ved forudbestilling. Vi byder på to stk. udvalgt smørrebrød til 220 kr. pr. person.

Program
Fra kl. 12 Mulighed for frokost
Kl. 14 Kaffe og kage serveres i stuerne eller på terrassen
Kl. 14.15 Rundvisning med Birgitte Dinesen
Kl. 17 Tak for i dag

Pris
Rundvisning, kaffe og kage 275 kr. pr. person
Tilkøb af frokost med 2 stk. udvalgt smørrebrød 220 kr. pr. person

Køb billet her!

Læs mere om Herregårdenes Dag her

Vores afbestillingspolitik er 7 dage forinden arrangementet.

Tid

(Søndag) 2:00 pm - 5:00 pm

Pris fra

275

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X