Select Page

oktober, 2021

2021tors28okt7:30 am9:00 amForedrag med Poul ChristiansenEt to-bindsværk ’med gods i’ af Poul Christiansen7:30 am - 9:00 am Pris fra: 175

2-bindværk af Kragerup Gods - skrevet af Poul Christensen

Detaljer

Foredrag med Poul Christiansen

Glæd jer til en hyggelig aften i kviestalden på Kragerup Gods hvor vi byder på kaffe, kage og et fantastisk foredrag med Poul Christiansen.

Et to-bindsværk ’med gods i’ af Poul Christiansen har set dagens lys efter 5 års intenst research på lofter og i kældre og skriveri til langt ud på de sene nattetimer.

Som godsejere (8. & 9. generation) på Kragerup Gods føler vi os beriget, belært og beæret over at Poul har lagt sin sjæl og hjerte i denne bog. Bogen beskriver ikke kun godsets historie og livet på landet, bøgerne er lige så meget et lille stykke egns- landbrugs- og Danmarkshistorie om traditioner, skikke på en måde som gør læsningen mere forståelig.

Poul er samtidig en god og erfaren fortæller, der ikke fortaber sig i adelbeundring, men fortæller også nøgternt og medlevende om livet i de slægter, der har haft ejerskab over Kragerup. Og var godsejeren nærig, doven eller hoven, så hører vi også om det. Og det er ikke bare glæder, der har ramt Kragerup gennem tiden, der har også været sorte stunder, svære tider og stor sorg. I kommer til at høre om det hele. Men den store historie fortælles med kærlighed til godset og respekt for historien.

Tidspunkt:
Torsdag den 28. oktober kl. 19.30

Pris:
Foredrag, kaffe og kage: 175,-

Bestil nu på info@kragerup.dk, på tlf. 58 26 12 50 eller

Køb billet her!

Tid

(Torsdag) 7:30 am - 9:00 am

Pris fra

175

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X