juni, 2021

2021søn06jun11:00 am3:00 pmFars dagBurger og bajer til verdens bedste far11:00 am - 3:00 pm kragerupgaardsvej 33 Pris fra: 395,-

Detaljer

FARS DAG

Burger og bajer til verdens bedste far..
Har du også verdens bedste far, som bør forkæles lidt ekstra til på Fars Dag i år? Kragerup Gods slår igen i år dørene op for et populært Fars Dag arrangement søndag den 6. juni.
Ved arrangementets start vil det være muligt at tilkøbe lerdueskydning! Der vil være begrænsede pladser, så det er med at være hurtig. Efterfølgende byder vi velkommen ved hovedbygningen, hvor du og din far bliver modtaget af godsforvalter Olav Ditlevsen. Her går vi samlet ned til den hyggelige Skovhytte, hvor vi tænder op i bålet. Her vil der være deluxe “byg-selv-burger”, og de kolde bajer bliver skænket. Efter et lækkert måltid vil Godsforvalteren tage jer med rundt på matriklen til en rundvisning, hvor I blandt andet vil opleve godsets traktorer og nogle af landets største landbrugsmaskiner. Efterfølgende vil der være traktortræk og ‘slå søm’. Arrangementet er for både store og små drenge, da alle kan komme op i alle de store maskiner og traktorer. Herefter er det muligt at nyde en hyggelig sommeraften omkring bålet nede i skovhytten, hvor der kan købes drinks, øl og sjusser ved baren.

Pris:
Kr. 395,- pr. person (for alle aldre)

Program:
kl. 11.00 Lerdueskydning (tilkøb 300,- pr. person)
Kl. 12.30 Velkommen
Kl. 12.30-14.00 Frokost: Deluxe ‘byg selv burger’ og en velkomstbajer til alle
Kl. 14.00 Rundvisning
Kl. 15.00 Traktortræk konkurrence og ‘slå søm’

Bestil nu på info@kragerup.dk, på tlf. 58 26 12 50 eller

Køb billet her!

Tid

(Søndag) 11:00 am - 3:00 pm

Location

Kragerup Gods

kragerupgaardsvej 33

Pris fra

395,-

Designed and supported by Digitypes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X