fbpx

juni, 2020

2020fre05jun5:00 pm9:00 pmFars dagBøf og bajer til verdens bedste far5:00 pm - 9:00 pm kragerupgaardsvej 33 Pris fra: 295,-

Detaljer

FARS DAG

Bøf og bajer til verdens bedste far..
Har du også verdens bedste far, som bør forkæles lidt ekstra til på Fars Dag i år? Kragerup Gods slår igen i år dørene op for et populært Fars Dag arrangement fredag den 5. juni.
Ved godsets hovedbygning vil du og din far blive modtaget af godsforvalter Olav Ditlevsen. Her går vi samlet ned til Kviestalden, hvor godskokkene vil grille fars bøf, og de kolde bajer bliver skænket. Efter et lækkert måltid vil Godsforvalteren tage jer med rundt på matriklen til en rundvisning, hvor I blandt andet vil opleve godsets traktorer og nogle af landets største landbrugsmaskiner. Arrangementet er for både store og små drenge, da alle kan komme op i alle de store maskiner og traktorer. Herefter er det muligt at nyde en hyggelig sommeraften omkring bålet nede i skovhytten, hvor der kan købes drinks, øl og sjusser ved baren.

Program
Kl. 17.00: Ankomst på gårdspladsen
Kl. 17.30: Bøf og en håndbajer i Kviestalden
Kl. 19.00: Foredrag og rundvisning
Efterfølgende bålhygge og bar med drinks, sjusser og øl i skovhytten.

PÅ GRILLEN
Bøffer
– Oksegrillpølser
– Unghanebryst
– 2 sommersalater
– 2 slags Kartofler
– Lækre dressinger
– Kryddersmør
– Majs på grill
– Mild chili på grill
– Brød
DESSERT kan tilkøbes for kr. 55,-
– Chokoladekage med softice

Pris
Kr. 295,- pr. person (for alle aldre)

Bestil nu på info@kragerup.dk, på tlf. 58 26 12 50 eller

Køb billet her!

Tid

(Fredag) 5:00 pm - 9:00 pm

Location

Kragerup Gods

kragerupgaardsvej 33

Pris fra

295,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X