marts, 2022

2022lør26mar10:00 am8:00 pmAktivitetsparken åbnerVi fejrer aktivitetsparkens åbningsdag10:00 am - 8:00 pm kragerupgaardsvej 33

Detaljer

Aktivitetsparken åbner

Lørdag d. 26 marts åbner aktivitetsparken op for glade gæster, som igen kan klatre i klatreparken Go High, hoppe rundt i trampolinparken Go Bounce, spille fodboldgolf, spille mega bordfodbold og MEGET mere.

Få dig en fed natur- & klatreoplevelse, når Kragerup Go High tager dig med på en klatretur blandt trætoppene i op til 28 meters højde. Klatreparkens længste svævebane er hele 416 m! Det er en oplevelse, der skal prøves! Er du modig? Du vil blive udfordret fysisk og mentalt, og du vil med garanti opleve, at nogen af dine grænser rykkes i klatreselen.
Trampolinparken Go Bounce er også en sjov aktivitet, som er for børn helt ned til 4 år. Der hænger 7 netbokse i træerne, som er forbundet med lange løbegange hen over sø og skov. Selvom boksene hænger i en højde af 2-8 m. vil man ikke mærke sin højdeskræk på samme måde, da man har et stort, sort flettet net under sig. Det er hvad vores gæster fortæller os!
Alle børn kan frit benytte vores skovlegeplads gratis.
I skovens reception er det muligt at købe lækre burgere, panini, pølsehorn og drikkevarer. I det søde hjørne kan I købe muffins, donuts, scones og meget mere.

Book Go High her
Book Go Bounce her
Se alle vores andre sjove aktiviteter her.

Tid

(Lørdag) 10:00 am - 8:00 pm

Location

Kragerup Gods

kragerupgaardsvej 33

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X