august, 2022

2022søn28aug10:00 am8:00 pmAktivitetsdag 28 augustVi fejrer Go Highs fødselsdag med fede aktiviteter hele dagen10:00 am - 8:00 pm kragerupgaardsvej 33 Pris fra: 0,-

Detaljer

Aktivitetsdag på Kragerup Gods

Klatreparken Go High har 13 års fødselsdag og det fejrer vi med mange gratis aktiviteter, aktiviteter med 15% rabat samt et besøg af Troopers for Charity!

Kom og oplev Troopers for Charity der besøger os fra en fjern Galaxe til aktivitetsdagen. Det bliver en hyggelig dag, og der vil være mulighed for at tage billeder med mange forskellige karakterer. Troopers For Charity er Danmarks største velgørende Star Wars forening for voksne og børn stiftet af Star Wars entusiaster. Formålet med foreningen er at forene det at gøre gode gerninger for andre, herunder specielt udsatte børn og unge, samtidig med, at de har det sjovt og elsker at viser deres flotte Star Wars dragter frem.

GRATIS AKTIVITETER PÅ DAGEN:
– kl. 10-20: Kanosejlads i voldgraven
– kl. 10-20: Fodboldgolf, 18 huller
– kl. 11-13: Go High Extreme, ta’ springet!
– kl. 13-14: Bueskydning

Husk at du sparer 15% på nedenstående aktiviteter med kampagnekoden , når du booker online (Rabatten gælder til og med d. 31. aug)
– Klatreparken Go High – Book HER
– Trampolinparken Go Bounce – Book HER
– 18-hullers fodboldgolf – Book HER
– Mysteriet på Kragerup – Book HER
– Mountainbike – Book HER
– Kombibillet (Go High, Go Bounce, Fodboldgolf, ‘Share your moments’)Book HER

Som noget NYT kan I også prøve rappelling fra 16 meters højde ned af vores kornsilo. Pris: kr. 100,- (normalpris kr. 300,-) Aktiviteten kan prøves fra kl. 14-16.

Det er muligt at købe Grill-selv-burgere, ramsløgspølser, drikkevarer m.m. hele dagen. Aktivitetsdagen varer fra kl. 10-20.
Vi tænder bål, så I kan grille skumfiduser (kan købes i skovens reception). Vi glæder os til at se jer alle ude i skoven.
PS. Vi mødes i skovens reception.

Tid

(Søndag) 10:00 am - 8:00 pm

Location

Kragerup Gods

kragerupgaardsvej 33

Pris fra

0,-

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X