Select Page

februar, 2024

2024lør10feb(feb 10)10:00 amsøn18(feb 18)5:00 pmAktiv vinterferie i aktivitetsparkenKom med til masser af udendørs hygge – til lands, til vand og i luften!10:00 am - 5:00 pm (18)

Detaljer

Aktiv vinterferie i aktivitetsparken

Tag familien under armen til masser af udendørs hygge i vinterferien – til lands, til vand og i luften – når vi tyvstarter og åbner alle vores aktiviteter i vinterferien inden sæsonen rigtig er gået i gang.

I Klatreparken Go High kan du udfordre dig selv på 8 forskellige baner med sjove forhindringer i en højde fra 4 til 28 meter. En tur gennem banerne giver sved på panden, og du får et fantastisk adrenalinkick, når du suser over de sammenlagt 1.650 meter svævebane.

Har du de små i familien med, så kan de slå sig løs i Trampolinparken Go Bounce. Her kan både børn og voksne fjolle rundt og brænde en MASSE energi af. Børn under 4 år er gratis ifølge med en betalende voksen.

Er du mere til en venskabelig konkurrence så udfordrer vennerne på vores store fodboldgolfbane. Den 18-hullers bane har to sværhedsgrader, så alle kan være med!

Vil du prøve det hele? Med vores smarte kombibillet kan du prøve alle tre aktiviteter med en og samme billet – selvfølgelig til en fordelagtig pris. Det er det perfekte valg til en hel dag med sjov og udendørsleg i skoven.

Vi glemmer selvfølgelig ikke hyggen og har gjort klar med varm kakao og bål, hvor du også kan lave din egen lækre pandekage.

Vi glæder os til at se jer til en aktiv og hyggelig vinterferie i Kragerups Aktivitetspark!

 

Åbningstider
10. – 18. februar Kl. 10 – 17
Sidste Go High-instruktion kl. 13

Pandekager og skumfiduser over bål kl. 11 – 14

Historiefortælling ved bålet kl. 12 – 12.20

 

Book aktiviteter her

 

Se alle vores andre sjove aktiviteter her →

Tid

10 (Lørdag) 10:00 am - 18 (Søndag) 5:00 pm

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding.

X