februar, 2023

2023man13feb(feb 13)10:00 amsøn19mar(mar 19)5:00 pmAktiv vinterferie i aktivitetsparkenKom med til masser af udendørs hygge – til lands, til vand og i luften!(februar 13) 10:00 am - (marts 19) 5:00 pm

Detaljer

Aktiv vinterferie i aktivitetsparken

Kom med når vi åbner vores store aktivitetspark i vinterferien. Tag familien eller vennerne under armen til masser af udendørs hygge, når alle vores aktiviteter åbner op – til lands, til vand og i luften!

Vi har lavet en brandvarm treat, som I kan lune jer på i vinterferien. Vi giver nemlig 20% rabat på billetter til Go High hele ugen. Book online og brug rabatkoden: VINTER23, så fratrækkes rabatten automatisk. Book her.

I Klatreparken Go High kan du udfordre dig selv på 8 forskellige baner med sjove forhindringer i en højde fra 4 til 28 meter. En tur gennem banerne giver sved på panden, og du får et fantastisk adrenalinkick, når du suser over de sammenlagt 1.650 meter svævebane.

Har du de små i familien med, så kan de slå sig løs i Trampolinparken Go Bounce. Her kan både børn og voksne fjolle rundt og brænde en MASSE energi af. Børn under 4 år er gratis ifølge med en betalende voksen.

Er du mere til en venskabelig konkurrence så udfordrer vennerne på vores store fodboldgolfbane. Den 18-hullers bane har to sværhedsgrader, så alle kan være med!

Vil du prøve det hele? Med vores smarte kombibillet kan du prøve alle tre aktiviteter med en og samme billet – selvfølgelig til en fordelagtig pris. Det er det perfekte valg til en hel dag med sjov og udendørsleg i skoven.

Vi glemmer selvfølgelig ikke hyggen og har gjort klar med varm kakao og bål, hvor du også kan lave din egen lækre pandekage.

Vi glæder os til at se jer til en aktiv og hyggelig vinterferie i Kragerups Aktivitetspark!

 

Åbningstider

Uge 7: 13. – 19. februar
Kl. 10 – 17
Sidste Go High-instruktion kl. 13

Lav pandekager over bål
kl. 11 – 14

 

Book billet nu

Book billet til Go High her →

Book billet til Go Bounce her →

Book billet til fodboldgolf her →

Book kombibillet her →

 

Se alle vores andre sjove aktiviteter her →

Tid

Februar 13 (Mandag) 10:00 am - Marts 19 (Søndag) 5:00 pm

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X