marts, 2021

2021lør27mar10:00 am8:00 pmÅbning af aktivitetsparkVi fejrer aktivitetsparkens åbningsdag10:00 am - 8:00 pm kragerupgaardsvej 33

Detaljer

Åbning af aktivitetspark

Lørdag den 27. marts åbner aktivitetsparken op for endnu en sæson.
Det fejrer vi som altid med gode tilbud!

Fra lørdag den 27. marts åbner aktivitetsparken sin 12 sæson og er igen klar til at modtage modige og glade gæster.
Alle aktiviteterne vil være åbne og der vil være 25% rabat på dagen til klatreparken Go High og trampolinparken Go Bounce.

Få dig en fed natur- & klatreoplevelse, når Kragerup Go High tager dig med på en klatretur blandt trætoppene i op til 28 meters højde. Klatreparkens længste svævebane er hele 416 m. og er dermed det længste svæv i Danmark! Det er en oplevelse, der skal prøves! Er du modig? Du vil blive udfordret fysisk og mentalt, og du vil med garanti opleve, at nogen af dine grænser rykkes i klatreselen.
Trampolinparken Go Bounce er også en sjov aktivitet, som er for børn helt ned til 4 år. Der hænger 7 netbokse i træerne, som er forbundet med lange løbegange hen over sø og skov. Selvom boksene hænger i en højde af 2-8 m. vil man ikke mærke sin højdeskræk på samme måde, da man har et stort, sort flettet net under sig. Det er hvad vores gæster fortæller os!

Prøv også gerne vores 18 hullers fodboldgolfbane, MTB-track, en sejltur i voldgraven, vores skovelegeplads, mega bordfodbold m.m.

Book Go High: https://kragerup.dk/aktivitetspark/go-high/
Book Go Bounce: https://kragerup.dk/aktivitetspark/go-bounce/

Det er muligt at købe Grill-selv-burgere samt drikkevarer hele dagen. Vi tænder bål, så I kan grille skumfiduser (kan købes i skovens reception).

Vi glæder os til at se jer alle til en sjov dag i skoven med aktiviteter og en masse bålhygge.

Tid

(Lørdag) 10:00 am - 8:00 pm

Location

Kragerup Gods

kragerupgaardsvej 33

Designed and supported by Digitypes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X