Select Page

Eksperter: Brint den store spiller på energimarkedet

13. januar 2023 | 0 comments

Kragerup Gods er fremme i forreste række i udviklingen og produktionen af brint som energikilde. Et kæmpe-anlæg skal, når tilladelserne er på plads, bygges i tilknytning til godsets vindmøller nær Nykøbingvej.

Energieksperter er ikke i tvivl: Brint bliver en stor spiller på energimarkedet. Det er også baggrunden for, at nye projekter ser dagens lys i Danmark, hvor Kragerup Gods i samarbejde med en verdensomspændende aktør på energiområdet, Siemens Gamesa, er langt fremme i det første kapitel af en ny energihistorie.

– Det er vildt spændende, også, og ikke mindst, den omstændighed, at vi ikke alene er med i en ny energiproces, men også er langt fremme, såfremt de fornødne tilladelser falder på plads i de kommende måneder, siger godsforvalter Olav Ditlevsen, Kragerup, om det fuldskala-anlæg til PtX (power to x, red.) og brintproduktion, som efter planerne skal etableres på et 18000 kvadratmeter stort område på Nykøbingvej.

Læs hele artiklen her

Få indlæggene tilsendt

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X