Det vandrende A + Megapuslespillet

Teamwork, strategi og overblik

Det vandrende A + Megapuslespillet

Holdet får til opgave at planlægge forløbet og lave klare regler. Når dette er sket, starter holdet med at samle et A af rafter. Undervejs vil vi udfordre jer på strategien og se, hvordan samarbejdet udvikler sig.

En person står i midten af A’et, og det er nu de 4 andre personers opgave at sikre hvert sit hjørne, hvor snorene skal være spændt, hvorefter alle 5 arbejder sammen om hvert skridt, der skal tages.

Hvem tager styringen og sikrer, at målet bliver nået? Hvem kan se muligheder? Hvem byder ind med løsninger? og er der nogle, som blot kører på frihjul? Hvordan skal kommunikationen foregå?

Denne øvelse er en anderledes sjov teambuildings opgave, som nemt kan overføres til det daglige arbejde, hvor der arbejdes i teams.

Har vi en strategi? Og bliver den holdt? Evner I at tænke kreativt i jeres arbejde med at finde en løsning.
Efter ‘Det Vandrende A’ laves der Megapuslespil.

Megapuslespil – struktur, overblik og samarbejde
I denne teambuildingøvelse gælder det om at have det store overblik, være struktureret og samarbejde. Vi udfordrer jer alene med 6 brikker, der “nemt” kan danne alle bogstaver i alfabetet.

Vigtig info
– Det kan tage en halv time at stave til, så det gælder om at holde fokus.
– Det er en konkurrence på tid.
– Det er populært at stave til sit firmanavn.

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X