Bueskydning

Koncentrationsniveauet er højt, når det gælder om at ramme plet

Bueskydning

Bueskydning er en udfordrende disciplin der sætter koncentrationen og fokuseringen på prøve. Det handler om at være målrettet og klat på det rigtige tidspunkt! Finmotorikken og den mentale styrke er altafgørende for at ramme plet på skydeskiven.

Dyst imod kollegaer, venner eller familie i en spændende turnering og oplev nye sider af hinanden.

Denne teambuilding øvelse kan i særdeleshed anvendes i forbindelse med konkurrencer, men også tage udgangspunkt i at samle teamet som helhed. Så spørgsmålet er: Hvem er den bedste skytte? Eller er det holdet som helhed, der bringer sejren i hus?

Er bueskydning lige noget for jer, så skulle I prøve Archery Attack, som kombinerer elementerne fra paintball og bueskydning til et actionpræget spil, hvor adrenalinen pumper.

Mad og drikke

Go High burger

Grill-selv burger i skoven

Med en god frokost er du sikker på at have masser af energi til at lege videre i træerne. Prøv for eksempel vores lækre Grill-selv burger.

 

Bestil på tlf. eller mail

I kan leje Bueskydning under jeres ophold, ring og forudbestil det på tlf.: 5826 1250, eller på mail info@kragerup.dk – aktiviteten skal forudbestilles, da der skal indkaldes en instruktør.

Tag i Go High

Kombiner dine aktiviteter med en tur op i trætoppene

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X