Aktiv blå mandag

Få fart på din blå mandag med sjov i træerne

Blåmandag

Nu er konfirmationen ovre, men det er ikke slut med at fejre det. Tag vennerne med på Kragerup gods og fejr jeres blå mandag med adrenalinsus og latter.

Blå mandag er en helt speciel dag for alle konfirmander. Det er vigtigt at få en hyggelig og sjov dag sammen med sine venner, når man skal fejre blå mandag. Vi vil rigtig gerne se alle jer konfirmander til nogle festlige blå mandage, som I aldrig glemmer.

Ønsker I en blå mandag fyldt med aktive og udfordrende aktiviteter, så er Kragerup Gods stedet for jer. Vi har aktiviteter i højderne og på jorden alt efter, hvad der falder I jeres smag. I behøver heller ikke vælge det samme, hvis nogen er til klatring, mens andre er til mere hyggelige aktiviteter med begge ben solidt plantet på jorden. Det handler om, at I alle skal have en hyggelig og sjov dag, hvor I får grint sammen, mens I fejrer, at I nu er konfirmeret.

Vi har lavet 4 pakkeeksempler til jeres blå mandag, men de kan rettes til, som I ønsker det. I kan læse om alle vores aktiviteter og beslutte, hvad I kunne tænke jer at lave på jeres blå mandag.  Vores pakkeløsninger er vejledende og kan justeres efter, hvad I har lyst til. I skal blot skrive en mail til gohigh@kragerup.dk, og så udregner vi et tilbud til jeres blå mandag.

IMG_6481-1-1-min-2
Kragerup-Gods-Archery-Attack-Aktiviteter
Kragerup-Gods-Archery-Attack-Aktiviteter
Kragerup-Gods-Archery-Attack-Aktiviteter

Mad og drikke

Go High burger

Grill-selv burger i skoven

Med en god frokost er du sikker på at have masser af energi til at lege videre i træerne. Prøv for eksempel vores lækre Grill-selv burger.

 

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X