Menu

Birgitte Dinesen fortæller

Birgitte Dinesen fortæller

Velkommen i mine stuer. Jeg håber, at I vil nyde de historiske rammer og føle jer velkommen.

Det glæder mig hver dag at byde glade gæster og medarbejdere velkommen i mine ”gamle stuer” i den gamle hovedbygning, hvor Hvælvingekælderen fra 1610 er den ældste del af huset, midterhuset er genopbygget i 1801 og sidefløjene i 1838 og 1840. De mange gamle avlsbygninger har siden 1998 fundet ny anvendelse og nyder deres nye liv.

Jeg håber du vil ”flytte ind” og føle dig hjemme og nyde vores smukke gamle hus, maden, naturen sammen med dine kollegaer, venner og familie om du er på konference, til fest eller på weekend.

Mit ønske er at alle som gæster Kragerup får en særlig oplevelse i forbindelse med besøget. Jeg håber du vil benytte nogle af alle vores aktivitetstilbud, dels for at være aktiv og have det sjovt sammen med familie, venner og kollegaer i naturen og dels for at forankre teorierne fra konferencelokalet i naturen ved brug af vore teambuildingtilbud.

På Kragerup Gods går historien tilbage til 1327, hvor Kragerup var en del af landsbyen Kragetorp. Kragerup består af 200 ha skov og 800 ha landbrug og har altid været drevet som et planteavlsbrug, tidligere med en stor malkekvægbesætning, en stor svinebesætning, slagteri, mejeri og gartneri. Der hørte også 2 kirker til i gamle dage hvoraf Ørslev kirke altid har været vore familiekirke. Til historien hører også Karen Blixen, som var født Dinesen og kom og besøgte hendes familie som ung her på Kragerup Gods.

Jeg er 8 generation og har drevet Kragerup siden 1986, de første 12 år sammen med min far indtil han gik på pension i 1998 og herefter har jeg udover landbruget startet hotellet i 1998 med 6 værelser, som i dag har udviklet sig til en spændende virksomhed med 50 dobbeltværelser, smukke konference- og festlokaler.

Vi er stolte over i 2014 at have modtaget den grønne nøgle, turismens internationale miljømærke, som er udtryk for at vi tager hensyn til miljøet; er co2 neutral (vi opvarmer ved hjælp af halmfyr og producerer energi fra vores vindmøllepark), sorterer vores affald og sørger for at bruge miljøvenlige rengøringsmidler m.m.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på Kragerup Gods og håber du vil nyde dit ophold.

Med venlige hilsner
Birgitte

Send en mail

*Dit navn

*Din e-mail

Dit telefonnummer

*Emne

*Din besked

Tilmeld nyhedsbrev