Select Page

Urejst mad & bæredygtighed på godset

22. februar 2022 | 0 comments

Bæredygtighed:

Succesen bag den bæredygtige omstilling på Kragerup Gods skyldes i høj grad mod, risikovillighed og en lyst til at gå nye veje. Det hele startede egentlig med seks store vindmøller, som har gjort Kragerup til Danmarks første CO2-neutrale gods & hotel.

Økologisk og konventionelt landbrug

En del af Kragerups jorde dyrkes økologisk – størstedelen dog konventionelt. Alle afgrøder dyrkes efter godt landmandsskab og så bæredygtigt som muligt. Altid med øje for godsets overordnede mål: At mindske den samlede CO2-udledning.

Læs hele artiklen her.

Stine

Stine er Marketingkoordinator på Kragerup Gods og står for markedsføringen på Kragerup Gods - lige fra planlægningen til udførelsen. Hun er uddannet multimediedesigner på Zealand i Slagelse og kommunikationsdesigner på KEA. På bloggen vil hun fortælle om nyheder på godset samt fortælle hyggelige historier. Se LinkedIn profil her.

  Få indlæggene tilsendt

  Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

  Søg
  Generic filters

  You have Successfully Subscribed!

  Vind en middag for 2

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

  Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

  GDPR & cookies

  Tak for din tilmelding.

  X