Vores dygtige kokke har sammensat en nøje udvalgt menu naturligvis med vildt og råvarer fra godsets egne marker og skove. Alle retter er tilberedt med respekt for de klassiske smage, dog tilført et nutidigt og moderne tvist. Til dette års vildtmenu har vi igen været på vinlageret og udvalgt særligt gode vine, som sirligt er afstemt menuen.
Aftenen indledes kl. 17, hvor dørene åbnes til vores hyggelige restaurant og baren er åben. Kl. 18 byder vi velkommen til tonerne af velspillet hornmusik og herefter serveres middagen.
3-retters vildtmenu
Forret
Tatar af vildt med syltet kålrabi, de første ramsløg, ristet boghvede og urter fra Godsets have.
Serveres med surdejsbrød og smør.
Hovedret
Gråandebryst med confiteret pastinak, havtorn, sprød kål samt sauce med portvin, sennepsfrø & andehjerter.
Hertil smørholdig kartoffelmos med ”brændende kærlighed” og karse.
Dessert
Frisk æblekompot med is på brunet smør, æble, sprød sablé og karamelsauce med ristede hasselnødder samt havsalt.
Book bord på tlf. 58261250
Fuldend aftenen med en overnatning
Giv dig selv muligheden for at trække dig tilbage efter en festlig aften på et af vores 57 værelser – enten i hovedbygningen eller i avlsbygningerne. Overnatningen er altid inklusiv smagfuld morgenmad og ny energi. Vores hjælpsomme værtinder står klar til at booket netop dit værelse. Kontakt dem på tlf. 58261250.




