Restaurant Blixen byder på en lækker påskefrokost den 17. – 20. april, hvor vores dygtige køkkenchef har sammensat en lækker påskemenu med alle de klassiske retter lavet på de bedste råvarer.
Påskemenu
Menuen byder på fire serveringer: To kolde, en varm samt en dessert.
Første servering
Modnet sild med rødløg og dild
Stegt sild i lage med kapers og rødløg
Anden servering
Økologiske æg med håndpillede rejer og godsets mayonnaise
Pankopaneret fiskefilet med citron og hjemmerørt remoulade
Tredje servering
Tarteletter med kylling og asparges
Frikadeller med stuvet kål og agurkesalat
Langtidsstegt lammeskank med lammejus og forårssalat
Fjerde servering
Profiteroles med vaniljecreme, chokolade og lun chokoladesauce
Menuen serveres med godsets rugbrød, surdejsbrød og saltet smør.
Restaurant Blixen serverer påskefrokoster på disse datoer:
Torsdag d. 17. april
Fredag d. 18. april
Lørdag d. 19. april
Søndag d. 20. april
Mandag d. 21. april
Vi glæder os til at fejre påsken med jer på Kragerup Gods.
Der kan bookes bord hvert kvarter fra kl. 12 til 13.45.