Tag din far, farfar eller søn med til en stemningsfuld eftermiddag og aften på godset fyldt med portvinssmagning, rundvisning og en udsøgt 2-retters middag i Restaurant Blixen. En oplevelse, der kombinerer velsmag og historiefortælling.
Portvinssmagning og rundvisning med godsforvalteren
Dagen begynder på gårdspladsen foran hovedbygningen kl. 16.00, hvor Godsforvalteren Olav Ditlevsen vil tage imod jer med en af vores store John Deere traktorer. Herefter skal I nyde en spændende portvinssmagning under åben himmel, før godsforvalteren tager jer med bag kulisserne på Kragerup Gods’ landbrug.
Han deler ud af sin viden, sine erfaringer og ikke mindst sine bedste anekdoter fra livet på godset. I får et unikt indblik i vores landbrugsdrift, ser de moderne maskiner og hører historien om, hvordan vi arbejdet med bæredygtighed har udviklet sig de sidste mange år. Det er en rundvisning, der forener passionen for landbruget med kærligheden til det gode håndværk.
Fars dag-menu i Restaurant Blixen
Efter rundvisningen venter en 2-retters middag, hvor køkkenchefen hylder de gode råvarer og den store smag. På menuen er blandt andet Beef Wellington à la Kragerup Gods – en klassiker, der emmer af kvalitet og forkælelse.
Efter middagen kan I blive hængende og nyde den lyse sommeraften på terrassen, hvor baren holder åbent med kølige øl, cocktails og et nøje udvalgt vinkort.
Giv din far, farfar eller søn en dag, hvor han er i centrum. Lad ham mærke, hvor meget han betyder, og skab nye minder sammen i historiske rammer.
2-retters middag
Menu kommer snarest




