Menu

Mega bordfodbold

Mega bordfodbold

Kampen er fløjtet i gang. På det ene hold er salgsafdelingen og på det andet IT afdelingen … Hvem vinder? Tag udfordringen op og inviter din kolleger, venner eller familie med til Mega bordfodbold.

Mega bordfodbold er en stor oppustelig fodboldbane, hvor der er plads til 2 x 5 deltagere. Princippet er som i almindelig bordfodbold, men med jer selv som spillere. I bliver spændt fast til styrestængerne og kan derfor kun bevæge jer på et lille område og i samarbejde med jeres medspillere på samme linie.

Vi anbefaler, at I spiller 5 minutter ad gangen, så kan I jo vælge at skifte hele holdet ud på én gang eller enkelte spillere.

Sved på panden og blå mærker på skinnebenene

En super sjov aktivitet som samtidig er en prøvelse på tålmodighed og samarbejde. Derfor er det særdeles velegnet til teambuilding og naturligvis til enhver anden lejlighed f.eks. julefrokost, firmafest, fødselsdage mv.

I har mulighed for at spille Mega bordfodbold både ude og inde, så vejret er ikke nogen hindring. Det er bare at finde jeres indre boldekvilibrister frem.

Mega bordfodbold
kr. 150

pr. person

Minimum 10 personer
Varighed 45-60 min.

Skal næste firmafest eller runde fødselsdag skydes i gang med en omgang Mega bordfodbold, så kontakt os i dag

Tlf.: 58 26 12 50.

Minimum 10 personer

Send en mail

*Dit navn

*Din e-mail

Dit telefonnummer

*Emne

*Din besked

Tilmeld nyhedsbrev