Menu

Det Vandrende A

Det vandrende A + Mega Puslespillet

Er I gode til at samarbejde? Til disse øvelser udfordrer vi jer på stategi, kommunikation, struktur og overblik.

Det Vandrende A – Strategi, kommunikation og samarbejde

Holdet får til opgave, at planlægge deres løsning heraf at lave klare regler for kommunikation. Når dette er sket, starter holdet med at løse opgaven. Undervejs vil vi udfordrer jer på strategien og se, hvordan samarbejdet udvikler sig.

En person står i midten af A’et, og det er nu de fire andre personers opgave at sikre hvert sit hjørne, hvor snorene skal være spændt, hvorefter alle fem arbejder sammen om hvert skridt, der skal tages.

Hvem tager styringen og sikrer, at målet bliver opnået? Hvem kan se muligheder? Hvem byder ind med løsninger? og er der nogle, som blot kører på frihjul? Hvordan skal kommunikationen foregå osv.

Hvad kan I få ud af denne øvelse

Denne øvelse er en anderledes sjov teambuilding opgave, som nemt kan overføres til det daglige arbejde, hvor der arbejdes i hold eller på tværs af afdelinger. Har vi en strategi? Og bliver den holdt? Evner I at tænke kreativt i jeres arbejde med at finde en løsning.

Efter ‘Det Vandrende A’ laves der mega-puslespillet…

Det Vandrende A + Mega-puslespillet
kr. 200

Select Plan

Minimum 10 personer (max 50 personer)
Varighed 60 min.

Mega puslespil – Struktur, overblik og samarbejde

Pulsen kan sagtens stige, når det gælder om at samle puslespil! Specielt hvis holdet ved siden af er ved at have løsningen. Det gælder nemlig om at komme først.

I denne teambuildingøvelse gælder det om at have det store overblik, en kyndig struktur og et fantastisk samarbejde. Vi udfordrer jer alene med 6 brikker, der nemt kan give store udfordringer.

En sjov og udfordrende teambuildingøvelse, der får konkurrencegenet frem i de fleste.

Brug for hjælp?
58 26 12 50
info@kragerup.dk

Telefontid
Mandag-lørdag 07:00 – 19:00
Søndag 08:00 – 14:00

Send en mail

*Dit navn

*Din e-mail

Dit telefonnummer

*Emne

*Din besked

Tilmeld nyhedsbrev