Menu

Blind leder

Blind leder

Er I gode til at fastlægge en strategi? Teambuildingøvelsen Blind leder lægger op til at kunne udtænke kreative løsninger og se muligheder, hvis strategien skal indfries.

Strategi, kommunikation og samarbejde

Er I gode til at fastsætte en strategi og samtidig følge den, eller må I justere undervejs? Med øvelsen Blind leder udfordrer vi jer med en simpel opgave, hvor I får til opgave at lægge en strategi for løsning af denne, herunder lave klare kommunikationsregler.

Når strategien er lagt går I i gang med at løse opgaven. Undervejs udfordrer vi jeres strategi og ser, hvordan kommunikationen udvikler sig.

Hvem tager styringen og sikrer, at målet opnås? Hvem kan se muligheder? Hvem byder ind med løsninger, og er der nogle som blot kører på frihjul? Hvordan kommunikeres der?

Hvad får I ud af denne øvelse

Øvelsen kan nemt og enkelt overføres til jeres daglige arbejde. Hvordan arbejder I sammen på tværs af diverse afdelinger. Er I gode til at arbejde mod fælles mål og sikre, at den strategi, der er blevet udstukket bliver overholdt

Med andre ord er det en udfordrende teambuildingøvelse, der tester jeres evne til at skabe jer et overblik og udtænke kreative løsninger i kombination med jeres evne til at samarbejde og kommunikere.

Blind leder
Kr. 150

Select Plan

Minimum 10 personer (max 48 personer)
Varighed 45 – 60 min.

Interesseret i denne øvelse
Kontakt op i dag på tlf.:
58 26 12 50

Send en mail

*Dit navn

*Din e-mail

Dit telefonnummer

*Emne

*Din besked

Tilmeld nyhedsbrev