Select Page

Aktiv vinterferie i Kragerup Aktivitetspark

Få en hyggelig vinterferie med familien og prøv masser af aktiviteter.

Vi tyvstarter sæsonen 2025 i Kragerup Aktivitetspark og åbner op for en sjov og aktiv vinterferie på Sjælland.

Vinterferie med aktiviteter

Forvalterboligen konferencelokale kvinde med frugt

Til aktiv vinterferie i Kragerup Aktivitetspark kan I prøve en række sjove aktiviteter. Vi tilbyder alt lige fra klatring i de ni Go High-baner og venskabelig konkurrence på fodboldgolfbanen til kanosejlads på voldgraven og leg for de mindste på tumlepladsen Go Play.

Vi har også gjort klar til bål og hygge, hvor I kan lave jeres egen pandekage eller skumfidus over bål og få en kop varm kakao.

Vi glæder os til at se jer til en skøn vinterferie med familien i aktivitetsparken på Sjælland.

Åbningstider: 10. – 16. februar kl. 10 – 17

Kombibillet

Oplev klatreparken Go High, trampolinparken Go Bounce og Fodboldgolf.

Go High

Besøg Danmarks første klatrepark Go High i vores aktivitetspark med over 100 udfordringer, 28 m. til det højeste punkt og 416 m. svævebane.

Go Bounce

Ta’ familien med og nyd aktive timer i  trampolinparken Go Bounce – Danmarks første trampolinpark i træerne med 7 netbokse med lange løbe- og netgange.

Fodboldgolf

Besøg vores 18-hullers fodboldgolfbane i naturskønne omgivelser. I får scorekort og fodbolde udleveret.

Mysteriet ‘Stuepigens Hemmelighed’

Oplev masser af spændende gåder og løs poster med de udleverede remedier! Aktiviteten er perfekt for hele familien!

Mountainbike

Vi har et 7 km. langt MTB-singletrack i skoven, der giver mulighed for at dyrke sjov og effektiv motion i skønne omgivelser.

Lej kano

Sejl en tur i voldgraven omkring godset og nyd de smukke omgivelser og naturen.

Go Play

I aktivitetsparken har vi et sjovt tumleområde, som frit kan benyttes af børnene.

Værd at vide

Læs om de oftest stillede spørgsmål.

Besøg Kragerup Aktivitetspark og oplev naturen. Ring til os eller skriv en mail, så booker vi din oplevelse i skoven.

Eventchef
Mette Kannikeskov

Eventchef Mette Kannikeskov

Ophold i vinterferien

Vinterferien er tid til rare stunder foran pejsen, lune drikke i glasset og frisk og frostklar natur. Vil I nyde vinterferien med familien på et af Sjællands smukkeste beliggenheder? Så kan vi anbefale vores skønne godsophold.

Her checker I ind på et behageligt værelse med smukke detaljer og starter opholdet med kaffe og Kragerups signaturkager i de herskabelige stuer. Eftermiddagen kan bruges i poolområdets rolige omgivelser, på en gåtur i den smukke park eller med en kanotur på voldgraven.

Til aften vil I nyde en smagfuld middag i Restaurant Blixen. Efter en god nats søvn er I velkomne i vores lækre morgenbuffet.

Alt dette er inkluderet i godsopholdet.

Besøg Restaurant Blixen i vinterferien

Leder I efter en god restaurant i vinterferien så prøv Restaurant Blixen, der både tilbyder et lækkert udvalg af smørrebrød til frokost og en velafstemt 3- eller 5-retters menu til aften.

Køkkenet i Restaurant Blixen på Kragerup Gods afspejler de naturskønne områder, som omkranser godset og bruges som forrådskammer i køkkenet. Vi dyrker jordskokker samt har egen frugthave med kirsebær, æbler, pærer, blommer, brombær og valnødder. Vores urtehave byder på stort udvalg af friske krydderurter og især vores mange smukke og spiselige blomster er signatur for restauranten på Sjælland

Vinterferie med familien

Har familien fri i vinterferien? Så tag en hel dag i Kragerup Aktivitetspark og få en masse aktive oplevelser sammen. Vi kan anbefale at prøve vores kombibillet, hvor I får tre aktiviteter til en fordelagtig pris og kan nyde en hel dag med sjov og udendørsleg i skoven.

Kombibilletten giver adgang til: Go High, Go Bounce og fodboldgolf.

4_5_stars Vi var 30 personer der fejrede min fødselsdag i det fri. Der var fuld support fra personalets side under hele forberedelsen og selve arrangement gik også rigtigt godt. Det var bare en rigtig god dag. Der var dække op til os på græsplænen...

thumb_01_60_60DanishFeedback

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Et firma arrangement var forlagt til Kragerup gods' omgivelser. Først var der arrangeret "fodboldgolf" (18 huller, hvor man i st.f. golfkøller, sparker til en fodbold). Dernæst var det tid til "Go Bounce", en trampolinbane i træerne, man kan fjolle rundt på...

thumb_01_60_60RPK4200

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Kragerup go high byder på mange forskellige klatrebaner af forskellige sværhedsgrader, så alle kan være med. Det er dog lidt hård, man får pulsen op og sveden frem. Men det er super sjovt.

thumb_01_60_60Aresteen123

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Vi var ved Kragerup Gods for at prøve Go high d.19/7-202. Har to teenagedrenge som havde en helt igennem fantastisk dag. Alt fungerede upåklageligt. God instruktion og masser af plads ved klatrebanerne. Vi voksne nød solen i de lækre omgivelser, sejlede i kano ved voldgraven og byg selv sandwich var et hit.

thumb_01_60_60Lotte Clausen

Se på trustpilot

 

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding.

X