Select Page

Aktiv vinterferie i Kragerup Aktivitetspark

Få en hyggelig vinterferie med familien og prøv masser af aktiviteter.

Vi tyvstarter sæsonen 2025 i Kragerup Aktivitetspark og åbner op for en sjov og aktiv vinterferie på Sjælland.

Vinterferie med aktiviteter

Forvalterboligen konferencelokale kvinde med frugt

Til aktiv vinterferie i Kragerup Aktivitetspark kan I prøve en række sjove aktiviteter. Vi tilbyder alt lige fra klatring i de ni Go High-baner og venskabelig konkurrence på fodboldgolfbanen til kanosejlads på voldgraven og leg for de mindste på tumlepladsen Go Play.

Vi har også gjort klar til bål og hygge, hvor I kan lave jeres egen pandekage eller skumfidus over bål og få en kop varm kakao.

Vi glæder os til at se jer til en skøn vinterferie med familien i aktivitetsparken på Sjælland.

Åbningstider: 10. – 16. februar kl. 10 – 17

Kombibillet

Oplev klatreparken Go High, trampolinparken Go Bounce og Fodboldgolf.

Go High

Besøg Danmarks første klatrepark Go High i vores aktivitetspark med over 100 udfordringer, 28 m. til det højeste punkt og 416 m. svævebane.

Go Bounce

Ta’ familien med og nyd aktive timer i  trampolinparken Go Bounce – Danmarks første trampolinpark i træerne med 7 netbokse med lange løbe- og netgange.

Fodboldgolf

Besøg vores 18-hullers fodboldgolfbane i naturskønne omgivelser. I får scorekort og fodbolde udleveret.

Mysteriet ‘Stuepigens Hemmelighed’

Oplev masser af spændende gåder og løs poster med de udleverede remedier! Aktiviteten er perfekt for hele familien!

Mountainbike

Vi har et 7 km. langt MTB-singletrack i skoven, der giver mulighed for at dyrke sjov og effektiv motion i skønne omgivelser.

Lej kano

Sejl en tur i voldgraven omkring godset og nyd de smukke omgivelser og naturen.

Go Play

I aktivitetsparken har vi et sjovt tumleområde, som frit kan benyttes af børnene.

Værd at vide

Læs om de oftest stillede spørgsmål.

Besøg Kragerup Aktivitetspark og oplev naturen. Ring til os eller skriv en mail, så booker vi din oplevelse i skoven.

Eventchef
Mette Kannikeskov

Eventchef Mette Kannikeskov

Ophold i vinterferien

Vinterferien er tid til rare stunder foran pejsen, lune drikke i glasset og frisk og frostklar natur. Vil I nyde vinterferien med familien på et af Sjællands smukkeste beliggenheder? Så kan vi anbefale vores skønne godsophold.

Her checker I ind på et behageligt værelse med smukke detaljer og starter opholdet med kaffe og Kragerups signaturkager i de herskabelige stuer. Eftermiddagen kan bruges i poolområdets rolige omgivelser, på en gåtur i den smukke park eller med en kanotur på voldgraven.

Til aften vil I nyde en smagfuld middag i Restaurant Blixen. Efter en god nats søvn er I velkomne i vores lækre morgenbuffet.

Alt dette er inkluderet i godsopholdet.

Besøg Restaurant Blixen i vinterferien

Leder I efter en god restaurant i vinterferien så prøv Restaurant Blixen, der både tilbyder et lækkert udvalg af smørrebrød til frokost og en velafstemt 3- eller 5-retters menu til aften.

Køkkenet i Restaurant Blixen på Kragerup Gods afspejler de naturskønne områder, som omkranser godset og bruges som forrådskammer i køkkenet. Vi dyrker jordskokker samt har egen frugthave med kirsebær, æbler, pærer, blommer, brombær og valnødder. Vores urtehave byder på stort udvalg af friske krydderurter og især vores mange smukke og spiselige blomster er signatur for restauranten på Sjælland

Vinterferie med familien

Har familien fri i vinterferien? Så tag en hel dag i Kragerup Aktivitetspark og få en masse aktive oplevelser sammen. Vi kan anbefale at prøve vores kombibillet, hvor I får tre aktiviteter til en fordelagtig pris og kan nyde en hel dag med sjov og udendørsleg i skoven.

Kombibilletten giver adgang til: Go High, Go Bounce og fodboldgolf.

4_5_stars Super dejlig mad, god vin, god betjening og super introduktion til stedet. Det fik os til at opgradere værelset med super lækker udsigt og omgivelser. Kan varmt anbefales både til par og familier der har lyst til leg omkring godset.

Issa

Se på Trustpilot

 

4_5_stars Jeg havde valgt at holde vores årlige familietur, med en overnatning i shelterbyen, hvor vi havde det hele for os selv. Det hele spillede MAX, fra vi ankom fredag middag til udtjekningen lørdag formiddag. [...] Kan varmt anbefale et ophold i deres fantastiske rammer - 10 ud af 10 stjerner.

trustpilot-profilebubble-tTorben Andersen

Se på Trustpilot

 

4_5_stars Altid en skøn oplevelse - så mange muligheder for alle aldre - oplagt både til familie tur med børn eller kæreste tur. Eller en gruppe venner - stemning og omgivelser er så fine og både mad og personale er helt i top 🙂

Emilie Brandt

Se på trustpilot

4_5_stars En fantastisk rejse tilbage i tiden. En oplevelse som alle burde ønske sig og trods alle de aktiviteter der er lavet er den gamle charme bevaret. Vi kommer helt sikkert igen.

thumb_01_60_60Jacob Asbjørn

Se på trustpilot

 

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X