Select Page

Teamtræning og -analyse

Få en fuldt faciliteret teamdag af vores erfarne teambuilding konsulent Ole Rasmussen

Ønsker jeres virksomhed en teamdag med ekstra fokus på implementeringen af udbyttet i den daglige drift?

Teamtræning og -analyse

På Kragerup vil vi gerne tilbyde vores konferencegæster endnu mere faciliteret teambuilding. Derfor kan vi tilbyde instruktion fra vores samarbejdspartner Ole Rasmussen som har mere end 30 års erfaring i faciliteret teambuilding bl.a. fra militæret, og har de seneste 13 år arbejdet som eventchef. Han har uddannet sig virksomhedskonsulent med speciale i change management, teambuilding, leder- og medarbejderudvikling og kan derfor tilbyde efterfølgende feedback, evaluering af eventet samt en adfærdsanalyse.

Ole kan både anvende sine egne øvelser eller en af vores. Se vores brede udvalg af teambuildingøvelser her.

Skovhytten fest bryllup konfirmation bryllupslokale, teamtræning og analyse
Skovhytten fest bryllup konfirmation bryllupslokale, teamtræning og analyse
Skovhytten fest bryllup konfirmation bryllupslokale, teamtræning og analyse

INTRODUKTION TIL ØVELSEN

Besøg Kragerup Aktivitetspark og oplev naturen. Ring til os eller skriv en mail, så booker vi din oplevelse i skoven.

Eventchef
Mette Kannikeskov

Eventchef Mette Kannikeskov

Teamdag med teamtræning- og analyse på Kragerup Gods

På Kragerup Gods på Sjælland kan I få en fuldt faciliteret teamdag af vores erfarne samarbejdspartner og teambuildingkonsulent, Ole Rasmussen. Ole Rasmussen har mange års erfaring med at planlægge firma-teambuilding, hvor der er ekstra fokus på implementering af teamdagens udbytte i jeres daglige arbejdsgange. Hvis det er noget, der vækker jeres interesse, så tag kontakt til os på Kragerup Gods allerede i dag. Vores eventchef og teambuildinginstruktører samarbejder om at planlægge en berigende dag med firma-teambuilding, som tager udgangspunkt i udviklingen af jeres virksomhed.

 

Firma-teambuilding: Styrk jeres relationer og høst frugterne

Firma-teambuilding er først og fremmest en proces, der er designet til at styrke forholdet mellem medlemmerne af et enkelt team eller medarbejdere på tværs af jeres organisation. Firma-teambuilding er en investering i jeres medarbejdere såvel som i jeres virksomhed, der kan være med til at øge både medarbejderengagement og produktiviteten i jeres daglige arbejdsgange. På Kragerup Gods har vi stor erfaring med at facilitere udfordrende, legende og ikke mindst belønnede teambuilding for virksomheder, og vi står klar til at planlægge en dag, der tager afsæt i netop jeres.

Teamtræning- og analyse

På Kragerup har I mulighed for at få faciliteret jeres firma-teambuildingdag af en professionel. Det gør vi ved at tilbyde instruktion fra vores samarbejdspartner Ole Rasmussen, der har mere end 30 års erfaring i faciliteret teambuilding bl.a. fra militæret. Han er uddannet virksomhedskonsulent med speciale i change management, teambuilding, leder- og medarbejderudvikling og kan derfor tilbyde efterfølgende feedback, evaluering af eventet samt en adfærdsanalyse. Ole kan både anvende sine egne øvelser eller en af vores. 

 

Kontakt os og hør mere om firma-teambuilding

På Kragerup Gods sidder vores kompetente og erfarne eventchef klar til at gå i dialog med jer – tag kontakt her. Hun udarbejder gerne et tilbud til jer og planlægger dertil gerne en firma-teambuildingdag, der matcher jeres ønsker. Hvis I har spørgsmål til firma-teambuilding eller ønsker en dag i selskab med Ole Rasmussen, så tag endelig kontakt til os, så vi sammen kan få sat gang i planlægningen. V

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X