Blå Mandag

Prøv f.eks. Archery Attack, Fodboldgolf, Go High eller Go Bounce.

Tag på Kragerup Gods og hold en anderledes og sjov blå mandag sammen med din klasse.

Blå mandag 1 – Go High

Denne pakke er inkl. 1 Go High billet til 4 timers klatring, 1 grill-selv-burger i skoven eller panini, 1 sodavand og 1 is.

Klatreparken Go High har 8 klatrebaner med 114 udfordringer, 36 svævebaner, 28 m. til det højeste punkt og Danmarks længste svævebane på 416 m. Go High er Danmarks første klatrepark og åbnede i 2009. Der er både baner i højden 7 m. for de mindre modige og helt op til 28 m. for de ekstra frygtløse. Der er en aldersgrænse på 7 år og maks. 130 kg.

Blå mandag 2 – Go Bounce

Pakken er inkl. 1 Go Bounce billet, 1 grill-selv-burger eller panini, 1 sodavand og 1 is.

I træerne finder du Danmarks første trampolinpark, med i alt 7 netbokse, netgange i metervis, platforme med megaklodsmajor og knobbinding når pausen kalder, og en ruse som man kan klatre igennem. Netboksene hænger 2-8 m. oppe i træerne og har høje ‘netvægge’, så ingen kan falde ud. Man kan også rutsje ned af ‘netrutsjebanerne’ som findes i nogle af boksene. Aldersgrænsen er 4 år og maks. 130 kg.

Blå mandag 3 – Fodboldgolf

Pakke 3 er inkl. fodboldgolf, 1 grill-selv-burger eller panini, 1 sodavand og 1 is. Burgeren griller i selv i vores grill-selv-område ved skovens reception.

Fodboldgolfbanen ligger bag ved skoven på et stort naturskønt område. Banen har vi kåret som Danmarks smukkeste med sø, blomster og træer. Fodboldgolf er en kombination af golf og fodbold og har 18 huller med forskellige udfordringer. Der skal sparkes over, under og igennem. Hvert hul har 2 sværhedsgrader, en gul og en rød. Rød er for de øvede, og gul er for nybegynderne. Scorekort og fodbolde får I udleveret.

Blå mandag 4 – Archery Attack

Pakke 4 er inkl. Archery Attack, 1 grill-selv-burger eller panini, 1 sodavand og en is. Man griller selv sin burger i vores grill-selv-område i skoven ved Go High.

Archery Attack kombinerer elementerne fra paintball og bueskydning til et actionpræget spil med højt tempo.Man skyder med bue og pil, hvor spidsen er lavet af skum. Målet er at ramme modstanderen og føre sit hold til sejr. Det er en sjov aktivitet og en rigtig adrenalinkicker.

Besøg Go High Aktivitetspark og oplev naturen. Ring til os eller skriv en mail, så booker vi din oplevelse i skoven.

Aktivitetspark
Go High

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

NYT:

Prøv det nye 'mysteriet på kragerup' næste gang du besøger os

Designed and supported by Digitypes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X