Blå Mandag

Hold en anderledes og sjov blå mandag med alle klassekammeraterne i Danmarks sjoveste aktivitetspark!

På Kragerup Gods tilbyder vi 2 super fede pakker til jeres Blå Mandag. Den ene er perfekt til jer der vil op i højderne og mærke adrenalinsuset, når I klatrer i trætoppene og nyder suset på de lange svævebaner. I kan også hoppe rundt i trækronerne i trampolinparken. Måske er I mere til aktiviteter nede på jorden? Så arrangerer vi gerne en fodboldgolfturnering.

Stor blå mandag pakke​

Denne pakke er for jer, som ønsker at prøve en masse sjove aktiviteter og nyde lækre burgere samt snacks. Pakken indeholder en klatretur i Go High inkl ‘share your moments, en hoppetur i trampolinparken Go Bounce, Fodboldgolf og mega bordfodbold. Share your moments er vores nyeste koncept, hvor kameraer i træerne tager billeder og små videoer af dig, når du klatre.
Pakken indeholder ligeledes 1 grill-selv-burger, 1 sodavand og 1 softice.

Klatreparken Go High har 8 klatrebaner med 114 udfordringer, 36 svævebaner, 28 m. til det højeste punkt og Danmarks længste svævebane på 416 m. Go High er Danmarks første klatrepark og åbnede i 2009. Der er både baner i højden 7 m. for de mindre modige og helt op til 28 m. for de ekstra frygtløse. Der er en aldersgrænse på 7 år og maks. 130 kg.

Pakken tilbydes kun til konfirmander

Lille blå mandag pakke

Pakken er til jer som måske har en smule højdeskræk, og ikke ønsker at klatre i klatreparken Go High. Pakken indeholder oplevelser i trampolinparken Go Bounce, fodboldgolf og mega bordfodbold. Ligeledes indeholder pakken også 1 grill-selv-burger, 1 sodavand og 1 softice.

I træerne finder du Danmarks første trampolinpark, med i alt 7 netbokse, netgange i metervis, platforme med megaklodsmajor og knobbinding når pausen kalder, og en ruse som man kan klatre igennem. Netboksene hænger 2-8 m. oppe i træerne og har høje ‘netvægge’, så ingen kan falde ud. Man kan også rutsje ned af ‘netrutsjebanerne’ som findes i nogle af boksene. Aldersgrænsen er 4 år og maks. 130 kg.

Pakken tilbydes kun til konfirmander

Besøg Go High Aktivitetspark og oplev naturen. Ring til os eller skriv en mail, så booker vi din oplevelse i skoven.

Go High Aktivitetspark
Mette Kannikeskov

Eventchef Mette Kannikeskov
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X