Select Page

Blå Mandag

Hold en anderledes og sjov blå mandag med alle klassekammeraterne i Danmarks sjoveste aktivitetspark!

På Kragerup Gods tilbyder vi 2 super fede pakker til jeres Blå Mandag. Den ene er perfekt til jer der vil op i højderne og mærke adrenalinsuset, når I klatrer i trætoppene og nyder suset på de lange svævebaner. I kan også hoppe rundt i trækronerne i trampolinparken. Måske er I mere til aktiviteter nede på jorden? Så arrangerer vi gerne en fodboldgolfturnering.

Stor blå mandag pakke​

Denne pakke er for jer, som ønsker at prøve en masse sjove aktiviteter og nyde vores lækre frisklavet pizzaer samt snacks. Pakken indeholder en klatretur i Go High, en hoppetur i trampolinparken Go Bounce, Fodboldgolf og mega bordfodbold.
Pakken indeholder ligeledes 1 sodavand og 1 softice.

Klatreparken Go High har 9 klatrebaner med 129 udfordringer, 32 svævebaner, 28 m. til det højeste punkt og Danmarks længste svævebane på 416 m. Go High er Danmarks første klatrepark og åbnede i 2009. Der er både baner i højden 1 m. for dem der ønsker at starte blidt og helt op til 28 m. for de ekstra frygtløse.

Pakken tilbydes kun til konfirmander

Lille blå mandag pakke

Denne pakke er til jer som ønsker oplevelser i trampolinparken Go Bounce, at konkurrere i fodboldgolf og prøve mega bordfodbold. Ligeledes indeholder pakken også 1 pizza, 1 sodavand og 1 softice.

I træerne finder du Danmarks første trampolinpark, med i alt 7 netbokse, netgange i metervis og sjove rutsjebaner. Netboksene hænger 2-8 m. oppe i træerne og har høje ‘netvægge’.

Pakken tilbydes kun til konfirmander

Besøg Kragerup Aktivitetspark og oplev naturen. Ring til os eller skriv en mail, så booker vi din oplevelse i skoven.

Eventchef
Mette Kannikeskov

Eventchef Mette Kannikeskov
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X