Mountainbike

Vil du prøve kræfter med en MTB rute, hvor din balance og råstyrke bliver sat på prøve, så har vi banen til dig

Mountainbike

En udfordrende naturoplevelse rundt i skoven

I skovene omkring Kragerup Gods finder du vores udfordrende mountainbike bane – et 7 km single track. På banen kommer du igennem en masse sving, ned i grøfter og ind mellem træer og buske. Naturen sætter en flot kulisse, og du kan hele tiden udfordre dig selv og lære mere. Du kommer ikke til at kede dig. Du er velkommen til at medbringe din egen mountainbike, eller du kan leje en af os.

Køber du et årskort er det muligt at benytte banen regelmæssigt, og går du ind på Facebook og “synes godt om” Kragerup MTB, så har du altid nogle at følges med.

Det er ikke nødvendigt at bestille tid på MTB banen på Kragerup Gods, men da vi kan have større grupper afsted på banen anbefaler vi du ringer i forvejen og forhører dig, om der er ventetid.

Efter cykelturen er det muligt at få stillet sulten med en grill-selv burger til kr. 60 eller to højlænder pølser til kr. 55 i skoven ved Go High.

Kom og vær’ aktiv en weekend med masser af motion og hygge i skønne omgivelser. Vi har skræddersyet et MTB ophold til jer, der elsker at blive udfordret. Læs mere her.

Mountain Mountainbike Kragerup Gods

Mad og drikke

Go High burger

Grill-selv burger i skoven

Med en god frokost er du sikker på at have masser af energi til at lege videre i træerne. Prøv for eksempel vores lækre Grill-selv burger.

 

Bestil på tlf. eller mail

I kan leje både MTB spor og mountainbikes under jeres ophold eller besøg på Kragerup Gods, ring og forudbestil det på tlf.: 5826 1250, eller på mail gohigh@kragerup.dk så undgår I at de er optaget på dagen.

Tag i Go High

Kombiner dine aktiviteter med en tur op i trætoppene

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X