Mordmysteriet

Var det butleren eller godsejeren? Følg ledetrådene og løs mysteriet

Mordmysteriet

Var det butleren? … eller måske stuepigen. Det er ikke til at vide, men hvis I følger ledetrådene skulle det være til at finde ud af.

I godsets have ligger der forskellige spor, der alle er med til at give jer information om hændelsen. For at løse dette mysterium skal I godt rundt på alle arealer omkring godset.

Tempoet sætter I selv, og det kan godt betale sig at være grundige og bruge jeres fantasi.

Er I flere hold kan I overveje at krydre opklaringen med lidt konkurrence. Hvem kommer tættest på opklaringen af mordet?

Spænding, gåder og mystik – Denne aktivitet er stille og rolig, (u)hyggelig og udfordrende på holdets opfindsomhed. En herlig aktivitet forud for f.eks. en fødselsdag. Alle voksne kan være med, og børn kan deltage med forældre.

Mad og drikke

Go High burger

Grill-selv burger i skoven

Med en god frokost er du sikker på at have masser af energi til at lege videre i træerne. Prøv for eksempel vores lækre Grill-selv burger.

 

Bestil på tlf. eller mail

I kan bestille Mordmysteriet under jeres ophold, ring og forudbestil det på tlf.: 5826 1250, eller på mail info@kragerup.dk – Øvelsen skal forudbestilles, da der skal indkaldes en instruktør.

 

Tag i Go High

Kombiner dine aktiviteter med en tur op i trætoppene

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X